#FrenchMoon: Το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ που ήρθε για να μείνει

Τι λες για το επόμενο μανικιούρ σου να διαλέξεις French Moon nails;

Το "What's Old is new again" φαίνεται να είναι το μότο του 2021, όχι μόνο για τις τάσεις των haircuts και των μακιγιάζ, αλλά και για το συχνά «ξεχασμένο» γαλλικό μανικιούρ. Ωστόσο, σαν να φαίνεται ότι το Instagram, έχει θυμηθεί κάπως το παλιό, κλασικό γαλλικό μανικιούρ αλλά φυσικά το έχει ανανεώσει.

Γαλλικό με πολύχρωμες λεπτομέρειες, γαλλικό σε nude αποχρώσεις, ματ γαλλικό είναι μερικές από τις επιλογές που έχουμε δει να κάνουν τον απόλυτο χαμό στο Instagram και γενικά στα social media!

9 french

Filigree french manicure: Η πιο κομψή εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ και 10 nail art για να διαλέξεις

French Moon nails: Είναι η νέα τάση που θα δεις πολύ τον χειμώνα

Υπάρχει, ένα new entry στην πιο κομψή τάση στον κόσμο του nail art - στο γαλλικό μανικιούρ- που θα βλέπεις παντού αυτόν τον χειμώνα. Ποια είναι αυτή; Το «French Moon» και είναι super WOW!

Φαντάσου το ως τη μυστηριώδη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ!

Ένα μανικιούρ που θα σε κάνει να…διαφέρεις

Βλέπουμε μια μεγάλη επάνοδο του γαλλικού mani για τον χειμώνα με το French Moon να κλέβει την παράσταση. Τι είναι αυτό εν τέλει; Στην ουσία, αντί για την κλασική γραμμή γαλλικού μανικιούρ δημιουργείται μία που έχει σχήμα μισοφέγγαρου. Ωραίο δεν ακούγεται;

Είτε θέλεις να το διατηρήσεις απλό με μία μόνο μαύρη ρίγα είτε να προσθέσεις κάτι παραπάνω, όπως γκλίτερ ή στρας, ό,τι και να διαλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό!

Για να καλωσορίσουμε αυτήν τη νέα ιδέα του γαλλικού μανικιούρ σου έχω συγκεντρώσει 10 French Moon nail art, που σίγουρα θα σε ξετρελάνουν και θα σε ξεσηκώσουν για κάτι…καινούριο!



Τρέξε γρήγορα στην gallery για να δεις τη νέα super hot τάση του χειμώνα!

Cover photo: @thehangedit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#CloudNails: Τα σύννεφα στα νύχια είναι super chic και αυτά τα nail art το αποδεικνύουν

#TortoiseshellNails: Τα νύχια που θυμίζουν ταρταρούγα είναι απλά WOW (+10 σχέδια για να διαλέξεις)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved