I’M WITH THE BAND: Η Τοmmy ανατρέχει στο μουσικό DNA της για τη νέα της συλλογή

Hoodies, crop top, φούτερ με μεγάλα logos (We love 90s!) και unisex T-Shirts παρουσιάζονται στην πιο πρακτική και cool συλλογή της σεζόν με τίτλο «Tommy Revisited: Music Edition». 

Μιλάς με ρίμες; Χορεύεις στους ρυθμούς της pop; Αγαπάς την κλασική rock ‘n roll σκηνή; Σε όποιο από τα παραπάνω μουσικά κουτάκια και να βάλεις V, φέτος θα απολαύσεις το αγαπημένο σου είδος φορώντας μία Tommy μπλούζα.

Οι Rolling Stones βγάζουν την αυθάδικη γλώσσα τους στο μουσικό κατεστημένο με το album «Sticky Fingers», οι Backstreet Boys φοράνε λευκά και τραγουδούν το «Tearin’ Up My Heart», η Britney Spears σηκώνει τα πον-πον της για να χορέψει το «Oops!... I Dit It Again» και κάπως έτσι ολόκληρη η σύγχρονη μουσική ιστορία «παρελαύνει» πάνω στη νέα συλλογή TOMMY JEANS. Το brand τιμά μερικά από τα πιο γνωστά πρόσωπα της μουσικής σκηνής, με τα οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, και ανασύρει από τα αρχεία τΙς εμβληματικές στιγμές του label, στιγμές που τώρα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μέσω της νέας capsule συλλογής που έχει έμπνευση από τη streetwear culture.

Hoodies, crop top, φούτερ με μεγάλα logos (We love 90s!) και unisex T-Shirts παρουσιάζονται στην πιο πρακτική και cool συλλογή της σεζόν με τίτλο «Tommy Revisited: Music Edition». Το brand αποδεικνύει στην πράξη πως η μουσική δεν παίζει σημαντικό ρόλο μόνο στη δική μας ζωή, αλλά έχει παίξει και έναν πολύ σπουδαίο ρόλο στη ζωή και το έργο του σχεδιαστή Tommy Hilfiger καθώς και στο brand DNA της TOMMY JEANS. Ως ένα από τα πρώτα designer brands που έχουν συνεργαστεί με δημιουργικό τρόπο με μουσικούς, από τη hip-hop μέχρι τη rock ‘n roll, μία μικρή περιήγηση στα αρχεία της εταιρίας ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί μία συλλογή που βροντοφωνάζει «retrophilia».

teen 1

Η «Tommy Revisited: Music Edition» collection συνδυάζει τη TOMMY JEANS streetwear αισθητική με ρούχα που εμπνέονται από το tour merchandise των μεγαλύτερων μουσικών ονομάτων TLC, Backstreet Boys, Britney Spears και Rolling Stones. Sponsored tours by Tommy και offstage συνεργασίες αναβιώνουν πάνω σε ροζ, funky μπλουζάκια και σε oversized μαύρα φούτερ. Κομμάτια-πυλώνες της urban κουλτούρας των 00s με vintage διάθεση, κάνουν τη διαφορά και αφήνουν το στίγμα τους. Συνδύασε το δικό σου Tommy κομμάτι με ένα baggy jean, με leggings και πλεκτή ζακέτα, με floral φούστα και biker boots και δώσε στα καθημερινά looks σου τα retro vibes που θα τα κάνουν μοναδικά.

teen2

Δυνάμωσε το ηχείο στο laptop σου, βάλε την αγαπημένη σου λίστα στο Spotify και μπες να τσεκάρεις μία collection με ξεκάθαρο #nostalgia και δυνατά «ντεσιμπέλ» μόδας και παιχνιδιάρικης διάθεσης. Volume Up (and let’s do some shopping!).

Info: Η συλλογή αποτελείται από 16 κομμάτια, από t-shirts μέχρι φούτερ σε unisex και γυναικείο sizing, όλα κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι, και είναι διαθέσιμη στο tommy.com και στο κατάστημα Tommy Hilfiger στο The Mall Athens.

teen 3

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved