King of the shoes! 5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς φέτος τον χειμώνα

Το σήμα κατατεθέν της επιστροφής στα χειμερινά σύνολα!

Αν υπάρχει ένα μόνο item που προσθέτω πάντα στη wishlist μου, τότε αυτό είναι ένα χρωματιστό sneaker. Αλλά καθώς ο χειμώνας πλησιάζει και οι θερμοκρασίες πέφτουν, ξέρω πως πρέπει να επενδύσω σε ένα νέο ζευγάρι μποτάκια.



King of the shoes αναδείχθηκαν φέτος οι μπότες

Οι μπότες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα items της μόδας για κάθε γυναίκα, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού dress code τους το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Αυτός είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που πολλές γυναίκες αποφασίζουν να προσθέσουν ένα νέο ζευγάρι στη συλλογή τους κάθε σεζόν.

mpotes1.jpg

8 ζευγάρια μπότες για τις βροχερές μέρες (και όχι μόνο) - Θα τις λατρέψεις!

Ποια θα είναι λοιπόν τα top trends στις μπότες για τον Χειμώνα του 2021-2022; Ποια θα είναι τα trendy και στυλάτα κομμάτια που θα ολοκληρώσουν τέλεια τα σύνολά σου; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις.



Λαμβάνοντας υπόψιν μας τις τάσεις που είδαμε να ξεπροβάλλουν από τις συλλογές της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021-22, μπορούμε να πούμε ότι τα 5 ζευγάρια μπότες που θα πρωταγωνιστήσουν στις γκαρνταρόμπες μας είναι: 1) οι γούνινες μπότες, 2) οι Lug-Sole Riding Boots, 3) οι μπότες με Kitten Heel (με χαμηλό δηλαδή τακούνι), 4) οι μπότες σκι και 5) οι Platform Boots.

https://www.instagram.com/p/CGVYhEqAoTj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά; Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @lolariostyle

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 shoe trends του χειμώνα - Θα αναδείξουν κάθε outfit σου

Τα ωραιότερα combat boots της αγοράς- Θα τα φοράς με τα πάντα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved