Filigree french manicure: Η πιο κομψή εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ και 10 nail art για να διαλέξεις

Το απόλυτο nail trend που θα λατρέψεις!

Οι τάσεις στο μανικιούρ εξελίσσονται συνεχώς. Το γαλλικό μανικιούρ μπορεί να θεωρούταν ξεπερασμένο αλλά αυτό πια ανήκει στο παρελθόν. Επέστρεψε δυναμικά στις τάσεις και μη σου πω ότι πλέον είναι και πιο ανανεωμένο. Το κλασικό άσπρο French nails, το πολύχρωμο γαλλικό με animal print, με διχρωμίες αλλά και με ματ υφή είναι μερικές από τις επιλογές που πλέον αποτελούν hot τάσεις.

Φυσικά, και σου έχω και το απόλυτο, νέο μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις. Δεν είναι άλλο από το filigree γαλλικό nail art. Πρόκειται για ένα διπλό, περίτεχνο γαλλικό μανικιούρ, το οποίο είναι ultra chic.

11 tart

#TortoiseshellNails: Τα νύχια που θυμίζουν ταρταρούγα είναι απλά WOW (+10 σχέδια για να διαλέξεις)

Μια νέα τάση στον κόσμο του nail art!

Η συγκεκριμένη τάση στα ελληνικά λέγεται φιλιγκράν και αφορά τα περίτεχνα σχέδια.

Όχι μόνο είναι το απόλυτο nail trend που θα απογειώσει το μανικιούρ σου, αλλά αυτή η μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού nail art κάνει τα δάχτυλά σου να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά. Εν ολίγοις, σε κολακεύει και με το παραπάνω.

Ένα μανικιούρ που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις

Η τάση του ‘’filigree’’ French μανικιούρ είναι παρόμοια με τη δημοφιλή τάση του διπλού γαλλικού μανικιούρ, αλλά αντί για γεμιστή μύτη στο μπροστινό μέρος του δαχτύλου, στο φιλιγκράν αφήνεται «άβαφη» εκείνη η επιφάνεια κάνοντας τις γραμμές να αναδεικνύονται περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CVvqedoMzi0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα ήθελα πάρα πολύ το ’filigree’’ French μανικιούρ να είναι η επόμενη σου έμπνευση και γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο σου έχω συγκεντρώσει 10 ιδέες! Για να αποφασίσεις ποιο θα κάνεις στο επόμενο ραντεβού σου με τη nail artist σου!



Δες γρήγορα στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το καφέ είναι το χρώμα του χειμώνα! 10 καφέ nail art για να διαλέξεις

Fifty shades of blue! 10 μανικιούρ στις αποχρώσεις του μπλε για να βρεις το επόμενο δικό σου

Πηγή Κεντρικής: @glowbygracee

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved