Τα διαφορετικά στυλ αφελειών για να βρεις αυτό που κολακεύει το σχήμα του προσώπου σου

Η τάση που λατρεύει κάθε fashionista. Γιατί να μην την υιοθετήσεις και εσύ;

Είσαι σε mood να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Να αλλάξεις κάτι πάνω σου; Ένα κούρεμα με αφέλειες είναι ίσως αυτό που χρειάζεσαι. Ξέρουμε πως σκέφτεσαι «Το πολύ-πολύ αν δεν μου αρέσουν θα τις μακρύνω ξανά και θα τις πιάνω με τσιμπιδάκια». Οπότε γιατί να μην το δοκιμάσεις;



Είτε θέλεις ένα πιο διακριτικό look με curtain αφέλειες (ασύμμετρες αφέλειες που μοιράζονται στις δύο πλευρές του προσώπου) είτε είσαι πιο τολμηρή και έτοιμη να δοκιμάσεις τις πυκνές αφέλειες κομμένες κατά μήκος, εμείς εδώ στο Teen Queen θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σου.

Kaia.jpg

H Kaia Gerber έκανε το πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου - Εσύ ψήνεσαι για αφέλειες;

https://www.instagram.com/p/B-sT2lqDGsC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είσαι έτοιμη να κλείσεις ένα ραντεβού στο κομμωτήριο;

Οι αφέλειες χωρίς αμφιβολία προσδίδουν στυλ σε όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, όπως και να το κάνουμε, είναι μια αρκετά τολμηρή απόφαση. Εμείς όμως είμαστε εδώ όπως πάντα για να σε συμβουλέψουμε να επιλέξεις το στυλ σε αφέλειες που ταιριάζει στο σχήμα και στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Από τις εμβληματικές '70s αφέλειες που πλαισίωσαν το πρόσωπο της Farrah Fawcett, μέχρι τις μακριές αφέλειες αλά Brigitte Bardot, το κατάλληλο στυλ για εσένα είναι αυτό που θα σου δώσει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις πως οι πιο κομψές προσωπικότητες του Instagram επέλεξαν το κούρεμά τους, και να αντλήσεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @anouchkagauthier

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Gigi Hadid με αφέλειες- Άλλος άνθρωπος!

Η Dua Lipa έκοψε αφέλειες- Δες το νέο hair look της (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved