7 shoe trends του χειμώνα - Θα αναδείξουν κάθε outfit σου

Βρίσκονται στις top επιλογές του κόσμου της μόδας και των influencers.

Τους καλοκαιρινούς μήνες σπάνια αγοράζω καινούρια παπούτσια. Τείνω να φοράω συνήθως τα δύο αγαπημένα μου ζευγάρια σανδάλια - ένα μαύρο, ένα nude - και τα classic sneakers μου. Τον χειμώνα, όμως, αναπληρώνω τον χαμένο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CULBTiuM_Y9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τον απρόβλεπτο καιρό, ο χειμώνας γενικά απαιτεί πιο κατάλληλες για την εποχή επιλογές υποδημάτων για να μας καλύπτουν σε ξαφνικές βροχοπτώσεις μέχρι και τις μέρες με χιόνι. Και ποιο είναι το αγαπημένο γυναικείο παπούτσι κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Οι μπότες φυσικά!

mpotes1.jpg

8 ζευγάρια μπότες για τις βροχερές μέρες (και όχι μόνο) - Θα τις λατρέψεις!

Ποτέ δεν είναι αργά να προσθέσεις ένα ακόμα ζευγάρι μπότες στη χειμωνιάτική σου γκαρνταρόμπα. Φυσικά, μπορεί να έχεις ήδη αρκετά ζευγάρια στην ντουλάπα σου για να περάσεις τον ερχόμενο χειμώνα, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές τάσεις στα χειμερινά παπούτσια για το 2021 που πρέπει να γνωρίζεις τουλάχιστον.

Τα αγαπημένα μας κορίτσια της μόδας φροντίζουν να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές έμπνευσης μέσα από τις εμφανίσεις τους, φορώντας όλες τις τελευταίες τάσεις.



Τα κορυφαία items του φθινοπώρου

Μπότες καλυμμένες με καουτσούκ, κλασικά μοκασίνια, μπότες μέχρι το γόνατο, αρβύλες ή και mary janes, οι σχεδιαστές φέτος έχουν να προτείνουν τόσα διαφορετικά στυλ που σίγουρα θα βρεις και το δικό σου αγαπημένο. Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα χειμερινά παπούτσια που έχουν υιοθετήσει οι πιο famous fashion influencers.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @annelauremais

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ωραιότερα combat boots της αγοράς- Θα τα φοράς με τα πάντα!

Back to school! Τα πιο cool sneakers για να υποδεχθείς τη νέα σχολική χρονιά με στυλ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved