Ξέρεις πώς να φορέσεις τα λευκά σου sneakers the it-girl way; Μάθε τώρα με αυτά τα 8 σύνολα

Για να κάνεις τις καλύτερες φθινοπωρινές και ανοιξιάτικες εμφανίσεις!

 

Υπάρχουν πολύ λίγα wardrobe pieces που αντέχουν στον χρόνο, μπορούν να φορεθούν καθημερινά χωρίς να το πολυσκεφτείς και είναι πραγματικά άνετα. Αλλά τι θα έλεγες για ένα καλό ζευγάρι λευκά sneakers; Τα λευκά sneakers είναι ένα από τα πιο βασικά και πρακτικά κομμάτια και τα παπούτσια για τα οποία δεν μπορούμε να πούμε ούτε ένα κακό πράγμα.



Το πιο πολυφορεμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας

Πόσα λευκά sneakers έχεις στην γκαρνταρόμπα σου; 1, 2 ή μήπως 10; Όσα και να έχεις, το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ για μία βραδινή έξοδο, εκτός βέβαια από τις μέρες που βρέχει στις οποίες θα φορέσεις τα μποτάκια σου.

8 τρόποι να φορέσεις τα combat boots σου το φθινόπωρο - Από το πρωί ως το βράδυ!

Μπορείς να συνδυάσεις τα sneakers σου με οποιοδήποτε σύνολο, για να το κάνεις πιο casual και cool. Αν θέλεις να βάλεις ένα ωραίο φόρεμα στο σχολείο/πανεπιστήμιο ή σε κάλεσμα στο σπίτι, αλλά νιώθεις ότι είναι πολύ επίσημο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το συνδυάσεις με τα λευκά σου sneakers!

https://www.instagram.com/p/CVOIHbLoR27/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Hey girl, τι θα έλεγες για λίγη έμπνευση;

Είσαι έτοιμη να δώσεις στα λευκά σου sneakers λίγο περισσότερο χρόνο εκτός της γκαρνταρόμπας; Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις πώς φοράνε τα δικά τους τα cool girls που ακολουθούμε στο Instagram.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hannahg11

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved