Μήπως τόσο καιρό απλώνεις λάθος το concealer; Όλα τα tips για σωστή εφαρμογή

Θα απλώνεις το concealer σου σαν επαγγελματίας!

Το concealer είναι το προϊόν που κάθε κοπέλα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της, αφού στην κυριολεξία μπορεί να κάνει θαύματα! Αν δε, χρησιμοποιηθεί σωστά, τότε μπορεί να φωτίσει ένα κουρασμένο βλέμμα, να καλύψει ορισμένες ατέλειες και να κρύψει εντελώς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Στην πραγματικότητα, πολλές beauty editors χρησιμοποιούν κυρίως concealer και παραλείπουν τελείως το foundation.

Πολλές είναι οι κοπέλες που το concealer σαν καλλυντικό τους αγχώνει, κυρίως επειδή δεν ξέρουν πώς να βρουν τη σωστή απόχρωση ή τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εφαρμόσουν σωστά το προϊόν.

10 χρήσεις του lip balm που ούτε καν είχες σκεφτεί

Είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις

Μπορεί να φαίνεται περίπλοκη η τοποθέτηση concealer σαν διαδικασία, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι! Μόλις μάθεις τα μυστικά, θα σου φαίνεται παιχνιδάκι και δεν θα θες να αποχωρίζεσαι το συγκεκριμένο προϊόν για κανέναν λόγο.

concealer

Εγώ, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω λοιπόν και να σου μάθω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να απλώνεις το concealer σου σαν να είσαι expert. Πάμε να δούμε;

Επίλεξε το Concealer που σου ταιριάζει

Υπάρχουν τόσα πολλά είδη concealer στην αγορά, που λογικό είναι να δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό το ένα που είναι κατάλληλο για σένα.

Από το να αγοράσεις ένα στην τύχη λοιπόν, καλό θα ήταν να ρωτήσεις μια expert στο κατάστημα που θα πας, η οποία θα σε βοηθήσει φυσικά να βρεις και την απόχρωση αλλά και τον τύπο concealer που σου ταιριάζει.

make up

Concealer βάζω πριν ή μετά το foundation;

Αυτό εξαρτάται από το τι θες να καλύψεις. Για τους κύκλους κάτω από τα μάτια, εφάρμοσε πρώτα concealer και μετά foundation. Για τις ατέλειες και την κάλυψη των σπυριών, εφάρμοσε πρώτα το foundation και στη συνέχεια με ταμποναριστές κινήσεις θα απλώσεις τοπικά και το concealer σου.

Πώς να εφαρμόσεις σωστά το Concealer

Το concealer φαίνεται πιο φυσικό στην επιδερμίδα όταν το... χτίζεις σταδιακά. Φυσικά, δεν υπάρχει ένας τρόπος για να το απλώσεις στο δέρμα. Μερικές φορές προσωπικά, είτε θα χρησιμοποιήσω τα δάχτυλά μου (για τυχόν σπυράκια), είτε τις περισσότερες φορές το κλασικό πινέλο concealer ή το σφουγγαράκι μου.

Στην πράξη τώρα! Σχεδίασε ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια σου με το concealer και μια τελεία στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Για καλύτερα αποτελέσματα, στο σβήσιμο να χρησιμοποιήσεις ένα σφουγγαράκι ή το πινέλο σου.

https://www.instagram.com/p/CVs-coKNWn-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με απαλές κινήσεις ξεκινάς να ταμπονάρεις με το σφουγγαράκι το προϊόν για να απλωθεί καλά στις περιοχές όπου το άπλωσες.

Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία, στη συνέχεια άνοιξε και πάλι το concealer σου και πρόσθεσε λίγο από το προϊόν στο πηγούνι, γύρω από τη μύτη και ελάχιστο στο στόμα (αυτή η κίνηση θα φωτίσει τις περιοχές που προαναφέρθηκαν).



Σε περίπτωση που θελήσεις περισσότερη κάλυψη, τότε επανάλαβε τη διαδικασία προσθέτοντας λίγο προϊόν ακόμα.

Για να σταθεροποιήσεις το concealer σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πούδρα της επιλογής σου.

Πώς να καλύψεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Ιδανικά, το concealer σου θα πρέπει να είναι έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου έτσι ώστε να φωτίσει και να κάνει την περιοχή κάτω από τα μάτια να φαίνεται ξεκούραστη.

tired eyes

Υπάρχουν και τα πολύ καλυπτικά concealer που είναι ειδικά κατασκευασμένα για την κάλυψη των μαύρων κύκλων, και υπάρχουν και τα πιο ελαφριά σε κάλυψη. Το ποιο θα επιλέξεις λοιπόν εξαρτάται από τις ανάγκες του προσώπου σου και το μέγεθος του «προβλήματος» που έχεις με τους μαύρους κύκλους.



Μη φύγεις! Τρέξε στην gallery για να δεις 5 concealer που μπορείς να διαλέξεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved