Fifty shades of blue! 10 μανικιούρ στις αποχρώσεις του μπλε για να βρεις το επόμενο δικό σου

Το μπλε είναι το χρώμα που ταιριάζει απίστευτα με το χειμερινό mood!

Το θέμα του μανικιούρ, δεν θα το βαρεθώ ποτέ. Όπως σου έχω ξαναπεί θεωρώ το περιποιημένο και καθαρό χέρι πολύ σημαντικό και αιτία για να φτιάξει λίγο η διάθεσή μου. Πώς να το κάνουμε! Η στιγμή που κλείνεις το ραντεβού στη μανικιουρίστ σου και η ώρα που κάθεσαι αναπαυτικά στην καρέκλα της με κάνει να αισθάνομαι μαγικά.

Ξέρω ότι αν έχεις περάσει από αυτήν την διαδικασία, μπορείς να με καταλάβεις. Αν πάλι όχι, τότε ίσως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και να κάνεις κάτι καινούριο για τον εαυτό σου.

#MilkyNails: Η πιο διαχρονική και κομψή τάση στα νύχια (+10 σχέδια για να διαλέξεις)

Μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικό το να πας να κάνεις ένα μανικιούρ, αλλά ξέρω ότι άπαξ και ξεκινήσεις, μετά θα κολλήσεις και θα το ζητάς ξανά και ξανά.

https://www.instagram.com/p/CNFH_fQMlr2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tο επόμενο nail art σου είναι εδώ

Είναι πολύ ωραίο να μας περιποιούμαστε και να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, ώστε να νιώσουμε λίγο ανανεωμένες. Και ένα μανικιούρ, ναι, μπορεί να σου δώσει αυτή την αίσθηση. Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως είναι το σχέδιο και το χρώμα που θα επιλέξεις, αλλά και να βρεις αυτό που θα σου ταιριάζει απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/CTP9sMTsequ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εγώ έχω να σου δώσω μια πρόταση. Στο επόμενο ραντεβού σου τόλμησε ένα blue nail art και δεν θα το μετανιώσεις. Ήδη ο καιρός έχει αρχίσει να θυμίζει χειμώνα και το μπλε είναι το χρώμα που ταιριάζει απίστευτα με αυτή την εποχή που διανύουμε.

Hot blue

Το μπλε σου δίνει πληθώρα επιλογών σαν χρώμα καθώς μπορείς να επιλέξεις είτε το κλασικό (και μεταξύ μας πολύ εντυπωσιακό) σκούρο μπλέ, ή τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του, όπως το ice blue, το γαλάζιο κ.ά.



Εγώ σου έχω συγκεντρώσει 10 επιλογές από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς το νέο σου nail art. Πήγαινε στην gallery για να τις δεις!

Cover photo: @betina_goldstein

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved