Η Selena Gomez υιοθέτησε (ξανά) το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας - Πάμε όλες για καρέ!

Αγαπάμε τις αλλαγές του φθινοπώρου και το ίδιο και η Selena, η οποία αποκάλυψε το νέο haircut της στο TikTok!

Η Selena Gomez έκοψε καρέ τα μαλλιά της και μας αρέσει πολύ! Σε ένα TikTok βίντεο που προωθούσε το φινάλε της επιτυχημένης σειράς «Hulu Only Murders in the Building», η Selena έδειξε το νέο της ​​κούρεμα: το απόλυτο καρέ του φθινοπώρου.

Ένα διαχρονικό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες, αρκεί μόνο ο κομμωτής σου να βρει αυτό που θα είναι ιδανικό για σένα και θα κολακεύει το σχήμα του προσώπου σου. Να, δες το νέο, super hot καρέ της Selena!

Οι θαυμαστές της λάτρεψαν αυτήν την αλλαγή

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια τολμά το καρέ. Αν θυμάσαι και το 2019, στα American Music Awards, την είχαμε δει με bob haircut.

kare gomez

«Η Selena Gomez φαίνεται εκπληκτική με κοντά μαλλιά», έγραψε στο Twitter θαυμάστρια της Selena Gomez. Άλλος fan σχολίασε: «Η Selena Gomez με κοντά μαλλιά είναι το πιο χαριτωμένο πλάσμα».

https://www.instagram.com/p/B8w4VFRjCdA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena απ’ ό,τι έχουμε όλοι καταλάβει δε διστάζει να κάνεις αλλαγές και ειδικά οι τολμηρές μεταμορφώσεις είναι το φόρτε της. Από ξανθιά έως σκούρα καστανά μαλλιά, από πολύ μακριά, με shag κούρεμα, με μπούκλες ή ίσια μαλλιά, αλλά και με καρέ, η τραγουδίστρια τα έχει κάνει (σχεδόν) όλα στα μαλλιά της.

Ένα hair look που της ταιριάζει απόλυτα

Το νέο hairlook της Selena Gomez είναι τόσο μοντέρνο όσο και κλασικό! Τονίζει σωστά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και είναι... το κάτι άλλο!



Selena, you rock! Έλα, πες... Δεν σου άνοιξε κι εσένα την όρεξη να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved