Τα πιο wow Halloween κοστούμια των celebrities - Η Heidi Klum είναι αναμφίβολα η βασίλισσα!

Αυτές είναι οι πιο επικές Halloween εμφανίσεις των διασήμων, που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν!

Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του Halloween είναι χωρίς αμφιβολία το κοστούμι-υπερπαραγωγή που επιλέγει κάθε μια από εμάς να φορέσει - και σίγουρα πρέπει να είναι πολύ τρομακτικό για να τραβήξει τα βλέμματα. Αν υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα κοστούμια και θέλουν κάθε χρόνο να κάνουν τους πάντες να... παραμιλούν με τις εμφανίσεις τους, αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας celebrities.

Ευφάνταστες μεταμφιέσεις που μας κάνουν πάντα να απορούμε πώς στο καλό τις σκέφτηκαν, καθιστούν σαφές ότι οι stars του Hollywood παίρνουν τόσο σοβαρά τη γιορτή του Halloween, όσο και μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Ψάχνεις στολή για το Halloween; Πάρε έμπνευση από τα runways

Η Heidi Klum κερδίζει δικαίως τον τίτλο της «Βασίλισσας του Halloween», αφού κάθε χρόνο η εμφάνισή της είναι κάτι το... αναπάντεχο. Όλα αυτά τα χρόνια, το διάσημο μοντέλο έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια κορίτσια που την παρακολουθούν και θέλουν να φορέσουν κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο στο πάρτι του Halloween. Να φανταστείς, πέρσι που η 48χρονη δεν έκανε τίποτα την ημέρα εκείνη λόγω κορονοϊού, όλοι νόμιζαν πως το Halloween... «πέθανε». Όπως και να το κάνουμε, η Heidi Klum αποτελεί σήμα κατατεθέν των αμερικανικών αποκριών.

https://www.instagram.com/p/CU_BXayMF2L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, πολλές είναι οι διασημότητες που μας έχουν χαρίσει επικές Halloween εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια, από την Kylie Jenner μέχρι τη Rihanna.

Εμείς, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τις πιο wow Halloween εμφανίσεις των stars του Hollywood και σου τις παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως, για να σε βοηθήσουμε να αντλήσεις έμπνευση από εκείνες και να κάνεις όλους τους φίλους σου να μείνουν με το στόμα ανοιχτό μόλις «σκάσεις μύτη» στο φετινό Halloween πάρτι.

Hasley

https://www.instagram.com/p/CG71C91pf1w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Halsey κατάφερε να αφήσει εποχή όταν ντύθηκε Emily στο Halloween του 2020!

Kylie Jenner



Η Kylie Jenner μάς έχει χαρίσει μερικές από τις πιο περίτεχνες και διασκεδαστικές Halloween εμφανίσεις, γι' αυτό και την ανακηρύσσουμε στη δεύτερη αγαπημένη μας μετά τη Heidi Klum.

Ariana Grande



Η Ariana Grande είναι από τις διάσημες που τιμούν ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη γιορτή και κάθε χρόνο φροντίζει να μας παρουσιάσει μεταμφιέσεις που μένουν αξέχαστες.

Rihanna



Η Rihanna και η ομάδα της κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα όταν εμφανίστηκαν ντυμένες ως Χελωνονιτζάκια σε ένα Halloween πάρτι στη Νέα Υόρκη, το 2014.

Kendall Jenner

https://www.instagram.com/p/CHA94B0jo0m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 25χρονο μοντέλο εμπνεύστηκε από την ταινία Bard Wire και την πρωταγωνίστρια Pamela Anderson, και το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό.

Bella Thorne

https://www.instagram.com/p/CGvEcyHsVwI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας, η γιαγιά της πιθανότατα δε θα ενέκρινε αυτό το κοστούμι του Little Red. Παρ' όλα αυτά, εμείς το εγκρίνουμε και μάλιστα το βρίσκουμε υπέροχο.

Bella Hadid

https://www.instagram.com/p/CHBIkZegss9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Bella Hadid έβαλε όλη της τη δημιουργικότητα στο Halloween του 2020 και εμπνεύστηκε ένα super wow κοστούμι. Το μοντέλο ενσάρκωσε μια δημιουργία του Roy Lichtenstein και μας έκανε να σαστίσουμε.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις κι άλλες Halloween εμφανίσεις διασημοτήτων που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν.

Cover photo: @heidiklum

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved