6 make up trends που θα βλέπεις παντού τον χειμώνα - Super duper!

Ετοιμάσου για χρώμα, λάμψη και...graphic looks!

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και οι make up experts ξέρουν ήδη τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ. Ετοιμάσου, λοιπόν, για πολύ glitter, πολύχρωμα eyeliner, ροζ ρουζ, σκούρα κραγιόν και πολλά άλλα.

5 κουρέματα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Τι να περιμένουμε τον ερχόμενο χειμώνα

«Οι προβλέψεις μου για τις τάσεις του μακιγιάζ φέτος τον χειμώνα είναι και πάλι πολύ 90s και Y2K», δήλωσε η διάσημη μακιγιέζ Melissa Hurkman στο POPSUGAR. «Αυτήν τη σεζόν, το μακιγιάζ θα ανέβει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και θα δούμε τα πάντα», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CT8c_-xs7EY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με τη make up expert, τον χειμώνα που έρχεται μπορείς να προσθέσεις στο make up look σου πολύ glitter, ροζ ρουζ, αλλά και... graphic eyeliner.

Ναι! Το graphic eyeliner δεν είναι κάτι καινούριο. Πρόκειται για μια αγαπημένη τάση μακιγιάζ τα τελευταία δύο χρόνια που - από όσο φαίνεται- ήρθε για να μείνει.



Να σημειώσω κάτι εδώ. Όταν λέω πολύ glitter, εννοώ... να μην το λυπηθείς (χωρίς να γίνεις πυγολαμπίδα, βέβαια). Βάλε glitter στα μάτια, στα μήλα ή αντί για glitter χρησιμοποίησε ένα glitter eyeliner ή μια σκιά με λάμψεις. Οι εναλλακτικές σου είναι πολλές!

Οι απόλυτες τάσεις

Σε αντίθεση με το καλοκαίρι που θέλουμε ένα natural, glowy look, αυτόν τον χειμώνα θα βλέπουμε παντού... το ματ make up look. Η ματ επιδερμίδα είναι super hot, κορίτσια!



Και για να μην είσαι too matte to handle... οι make up τάσεις λένε να βάλεις ρουζ κάτω από τα μάτια σου. Σου φαίνεται περίεργο; Κι όμως, αυτό το trick θα κάνει πολύ πιο φρέσκο το πρόσωπό σου και θα σου χαρίσει υπέροχη λάμψη!

Last but not least... τα γεμάτα χείλη που κυριάρχησαν στα 90's. Δες παρακάτω στο βίντεο για να καταλάβεις. Δεν θα σε άφηνα έτσι!



Πήγαινε στην gallery για να δεις αναλυτικά τα 6 πιο hot make up trends του χειμώνα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved