Black & white nails: Ο απόλυτος συνδυασμός χρωμάτων θα απογειώσει το μανικιούρ σου

Ένα ασπρόμαυρο nail art θα είναι πάντα η αιτία για να λαμβάνεις κολακευτικά σχόλια. 

Έχεις μια ιδιαίτερη αδυναμία στο nail design; Αν ναι, σου προτείνω να δοκιμάσεις ένα black & white nail art. Το μαύρο και το άσπρο είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός χρωμάτων, κολακεύει όλα τα μήκη νυχιών και είναι απλά τέλειος!

Halloween alert! 10 WOW nail art που θα σε ξετρελάνουν

Η πιο WOW επιλογή

Μπορεί να το βλέπεις σαν μια safe επιλογή, αλλά μην ξεχνάς οτι τα black & white nail art χαρίζουν πάντα έξτρα πόντους στυλ. Ναι, το ασπρόμαυρο έχει τη δική του δύναμη όπου και όπως και να το χρησιμοποιήσεις.



Αν θες να υπερβάλλεις λίγο, είτε στο σχήμα είτε στο σχέδιο, το black & white combo δε θα σε δεσμεύσει. Άλλωστε, αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι τόσο όσο και μπορεί να σου αφήσει περιθώρια να δημιουργήσεις και να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

https://www.instagram.com/p/CQ0FRviJx4x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τόσο, όσο...

Μην το φοβάσαι! Ένα nail art σε άσπρο και μαύρο χρώμα ποτέ δεν φαίνεται υπερβολικό.



Συνδυάζεται με τα πάντα και είναι ιδανικό για όποια περίσταση το θες. Δουλειά, βραδινή έξοδος, χαλαρή βόλτα, πανεπιστήμιο, σχολείο; Με το απόλυτο ασπρόμαυρο νύχι θα είσαι μέσα σε όλα.

Εγώ, πάντως, είμαι εδώ για να σου δείξω ποια nail art ξεχώρισα με ένα ενδελεχές search στο Instagram! Στην gallery έχω βρει 10 black & white nail art, τα οποία θα σε ξετρελάνουν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved