6 beauty TikTokers που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP - Τα hacks τους δεν υπάρχουν!

Θα σε κάνουν να λατρέψεις και να γνωρίσεις τον κόσμο του μακιγιάζ!

Σίγουρα το TikTok είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να μάθεις όλα τα νέα trends που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο! Αν περιηγηθείς στην πλατφόρμα, θα βρεις από χορογραφίες, style tips, αλλά και super duper tips μακιγιάζ.

Απίστευτη μεταδοτικότητα…

Εάν βαριέσαι να δεις ένα βίντεο 30 λεπτών στο YouTube, τα σύντομα βίντεο του TikTok θα σε σώσουν και ίσως σου φανούν και πιο πρακτικά.

Eyeliner lesson! 5 hacks για να το εφαρμόσεις σαν επαγγελματίας

Όχι μόνο τα βίντεο είναι πιο σύντομα, αλλά και τα make up hacks είναι πιο... WOW! Σε αυτό το σημείο να σου πω πως είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ξέρεις πώς να κάνεις smokey eyes, αλλά neon eyeliner; Μάλλον αυτό δεν το ξέρεις και τόσο καλά!

Για να σε διευκολύνω λοιπόν, συγκέντρωσα 6 λογαριασμούς TikTok με tips μακιγιάζ που θα σου «αλλάξουν» τη ζωή. Πάμε να τα δούμε;



#1. @DANIELLEMARCAN

Η Danielle ήταν η πρώτη TikToker με μυστικά make up που έκανα follow. Όχι μόνο δείχνει τέλεια make up hacks, αλλά... μου θυμίζει απίστευτα τη Hailey Bieber.

#2. @ASHLEYQUIROZ_

Αν δεν περνάς ήδη τα Σαββατοκύριακά σου αγοράζοντας χαριτωμένα κλιπ μαλλιών στο διαδίκτυο, τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις. Η Ashley θα σε βάλει σε αυτό το mood, θα σου μάθει όμως και super make up hacks.

#3. @CHARBARKER

Τα βίντεο της Char είναι τόσο χαλαρωτικά, που ισοδυναμούν με την επανάληψη της παρακολούθησης του Twilight's New Moon. Είναι ωραίο να αλλάζεις ρυθμό κάθε τόσο.

#4. @MUAFJRYAN

Η Finlea είναι μακιγιέρ από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας που όχι μόνο θα γίνει η επόμενη έμπνευσή σου για να παρακολουθήσεις ξανά την Euphoria για 5η φορά, αλλά και για να μη φορέσεις ποτέ ξανά βαρετή σκιά ματιών.

#5. @GABXXRIELLE

Η Gabrielle δεν έχει μόνο τις πιο όμορφες φακίδες, αλλά έχει και τις πιο μαγευτικές ρουτίνες μακιγιάζ.

#6. @ELPLTT_

Ονειροπόλα και λίγο κυκλοθυμικά είναι τα πρώτα λόγια που σου έρχονται στο μυαλό όταν βλέπεις ένα από τα βίντεο της. Εγώ πάντως κάθε φορά που την παρακολουθώ θέλω κάποιος να μου περάσει αμέσως μια παλέτα σκιών ματιών.

Δίνει το σωστό vibe!



H TikToker, Bella Poarch, μας δείχνει πως κάνει το μακιγιάζ της. Εύκολα και γρήγορα, προσπάθησέ το και εσύ!

Cover photo: @daniellemarcan

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved