8 τρόποι να φορέσεις τα combat boots σου το φθινόπωρο - Από το πρωί ως το βράδυ!

Θα απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό σύνολο!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι περισσότερες από εμάς έχουμε αρχίσει να φοράμε τα μποτάκια μας – εγώ τουλάχιστον φόρεσα τα Dr. Martens μου μέσα στο ΣΚ που έβρεχε.

Αυτή τη σεζόν, οι πιο τολμηρές και στυλάτες fashionistas φορούν ένα συγκεκριμένο στυλ μπότας on repeat, το οποίο είναι διαχρονικά ιδιαίτερο, απίστευτα chic αλλά και άνετο - τις αρβύλες, γνωστές και ως combat/chunky boots. Η κορυφαία αυτή τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 θα αποτελέσει την απόλυτη επιλογή για το καθημερινό, αλλά και το βραδινό μας ντύσιμο.

https://www.instagram.com/p/CJERW5fAIz5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να τις φορέσεις

Τις δικές μου combat boots τις συνδυάζω με straight leg ή skinny τζιν, φορέματα και mini φούστες, και νομίζω πως όλες θα συμφωνήσουν πως κάνουν κάθε σύνολο πιο cool.

Είτε βγαίνουν με μια χοντρή σόλα, είτε με μια πιο flat, οι αρβύλες είναι πάρα πολύ άνετες και ευέλικτες - καθιστώντας τες ιδανικές για τα πάντα, από φθινοπωρινές βόλτες έως και βραδινές εξόδους. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα διαφορετικά σχέδια στην αγορά που μπορείς να δοκιμάσεις.

8 ζευγάρια μπότες για τις βροχερές μέρες (και όχι μόνο) - Θα τις λατρέψεις!



Αν δεν σε πείσαμε ακόμα, συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά stylish σύνολα με αρβύλες, τις οποίες φόρεσαν τα αγαπημένα μας fashion girls αποδεικνύοντας πως αυτά τα παπούτσια είναι ό,τι χρειάζεσαι για να δώσεις στα συνολά σου λίγο edgy χαρακτήρα.

PS. Eκτός από τα πρακτικά combat boots, υπάρχουν και κάποια fashion forward στυλ που έχουν κυκλοφορήσει οι αγαπημένοι μας οίκοι. Δες τα βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις!



https://www.instagram.com/p/CU5OyodrGMV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @andreasteen

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved