Statement girl! Η Zendaya με breastplate στα βραβεία «Women In Film» ήταν... το κάτι άλλο

Το πρώτο που έβαλε ήταν στα 25α Critics' Choice Awards το 2020!

Η Zendaya έχει γίνει γνωστή για το τολμηρό της στυλ, τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και εκτός. Φοράει κομμάτια από πρωτοποριακούς σχεδιαστές και classic favorites με χάρη. Με τη βοήθεια του στυλίστα της, Law Roach, η Zendaya κάνει τη μόδα μαγική σε κάθε event που εμφανίζεται και το τελευταίο της look δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το εντυπωσιακό φόρεμά της στα βραβεία Women in Film

Η Zendaya εμφανίστηκε στα βραβεία Women in Film, στις 6 Οκτωβρίου, φορώντας ένα φόρεμα από τον οίκο Loewe με ένα εντυπωσιακό χρυσό breastplate. Το φόρεμα ήταν εφαρμοστό, σε απλή γκρι απόχρωση, ώστε το breastplate να τραβήξει όλη την προσοχή.

Η Zendaya κράτησε το υπόλοιπό της σύνολο απλό, προσθέτοντας ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, με τα μαλλιά της πιασμένα στο κομψό και αριστοκρατικό chignon. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μυτερές Louboutin γόβες.

Καλεσμένη σε γάμο; Κάν' το όπως η Zendaya και φόρεσε το πιο άνετο wedding guest dress

https://www.instagram.com/p/CUtclAZKrjK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/CUtbm-sJtOt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, οι θαυμαστές θα γνωρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Z φοράει ένα breastplate. Τον Ιανουάριο του 2020, η Zendaya φόρεσε ένα Tom Ford breastplate σε ροζ χρώμα στα 25α Critics' Choice Awards και όλο το Twitter έμεινε άφωνο!



Πάντα ενθουσιαζόμαστε όταν βλέπουμε τη Zendaya στο κόκκινο χαλί, καθώς συνεχίζει να εξελίσσει το στυλ της και να πειραματίζεται με νέα designs, χρώματα και σχεδιαστές. Ό,τι και να φορέσει, ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα εντυπωσιάσει.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις άλλα εντυπωσιακά της looks στο κόκκινο χαλί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved