Δεν εφαρμόζει το jean στη μέση σου; Το hack του TikTok θα σε σώσει

Αν σου αρέσουν τα baggy jeans, τότε αξίζει να δεις αυτό το βίντεο!

Δεν μπορώ να πω πως είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του TikTok. Ωστόσο, από όλες τις φορές που έχω περιηγηθεί στην πλατφόρμα και έχω ανακαλύψει style hacks, ένα τρικ συγκεκριμένα μου έχει μείνει στο μυαλό.

Αυτό το τρικ, λοιπόν, αφορά το κλασικό baggy «mom jean» look, που είναι σήμερα η πιο μοντέρνα denim σιλουέτα και το έχουμε δει πάνω στην Emma Chamberlain και Bella Hadid, μεταξύ άλλων.

Ποιο είναι το πρόβλημα με τα baggy jeans

Πολλές γυναίκες έχουν πλέον στραφεί στα jeans σε πιο χαλαρές γραμμές, τα οποία κολακεύουν το σώμα και αγκαλιάζουν τη σιλουέτα. Ωστόσο, πολλές φορές δεν εφαρμόζουν σωστά στη μέση. Τις περισσότερες φορές μπορείς να το φτιάξεις αυτό με μια ζώνη, αλλά η πηγή των πάντων (aka the Internet), έχει και πάλι τη λύση.

Denim on denim: Κάν' το όπως η Gigi Hadid και υιοθέτησε την πιο hot τάση όλων των εποχών

Ένα τρικ που υπόσχεται να βάλει τέλος στο κενό μεταξύ μέσης και jean έγινε viral στην πλατφόρμα του TikTok. Και σε αυτό δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις απολύτως τίποτα. Αν και εσύ έχεις αγκαλιάσει το trend των baggy jeans, αλλά θέλεις να κάνεις το jean σου πιο στενό στη μέση, τότε δες τα βίντεο παρακάτω για να πάρεις ιδέες.

Όπως βλέπουμε στα παρακάτω βίντεο, οι νεαρές κοπέλες τραβούν το κουμπί του jean μέσα από την θηλιά της ζώνης. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουν το criss cross jean look (με ασύμμετρο κούμπωμα, δηλαδή), το οποίο είναι η απόλυτη τάση του 2021!

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές. Πλέον, η μέση έχει προσαρμοστεί τέλεια και το απλό της παντελόνι έχει περισσότερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη φορά. Αυτά τα βίντεο έχουν ενθουσιάσει τις fashion addicts αφού το τρικ είναι πανέξυπνο και απλό!

Δες την Bárbara Solar να δείχνει 3 διαφορετικά τρικς για να στενέψεις το τζιν παντελόνι σου

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved