Νegative space nails: Το πιο hot trend στα νύχια για το φθινόπωρο (+10 nail art για να διαλέξεις)

Τα ωραιότερα σχέδια που αξίζει να αντιγράψεις αυτή τη σεζόν για να αποκτήσεις το πιο chic μανικιούρ.

Τα νύχια μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί ο συνομιλητής μας. Όλες θέλουμε να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα γι' αυτό καλό είναι να ενημερώνεσαι για τις νέες τάσεις και αργότερα να τις αντιγράφεις.

Όμορφα νύχια κάθε μέρα

Τα #NegativeSpaceNails έγιναν τάση πριν από μερικά χρόνια και όλα δείχνουν ότι επιστρέφουν δυναμικά φέτος. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ γιατί είναι minimal αλλά ταυτόχρονα τόσο girly και cool. Μπορείς εύκολα να τα υιοθετήσεις ακόμη και το σπίτι γιατί δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια.



#NegativeSpace nails- Η τάση που θα βλέπεις παντού



https://www.instagram.com/p/CUmTzwxs72_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του trend είναι πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη χρωματική παλέτα αλλά ούτε και συγκεκριμένο σχέδιο. Μπορείς να το υιοθετήσεις εύκολα ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια αφού δεν απαιτεί μεγάλη επιφάνεια νυχιού. Οι #NegativeSpace επιλογές είναι αμέτρητες!!

10 φανταστικά nail art για τετράγωνα νύχια

Πώς θα τα αντιγράψεις

Τα negative space νύχια αφήνουν μεγάλο μέρος του νυχιού «γυμνό» και το κενό είναι το λεγόμενο negative space που καλείσαι να γεμίσεις. Ακόμα και το γαλλικό μανικιούρ όταν δεν χρησιμοποιηθεί χρώμα στη βάση θεωρείται #NegativeSpace.

15 minimal nail art- Θα γίνεις η beauty queen του φθινοπώρου

Πηγή κεντρικής: @cheriesnails_

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να βρω για εσένα όμορφα #NegativeSpaceNails στο Instagram για να σου δώσω ιδέες και έμπνευση μέσα μία όμορφη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved