Pumpkin Cream: Το απόλυτο hair color trend του φθινοπώρου για κοκκινομάλλες

Το pumpkin cream είναι το απόλυτο hair color trend του φετινού φθινοπώρου!

Ο Σεπτέμβριος τελειώνει και εσύ ακόμα να μπεις στο φθινοπωρινό mood; Το πρώτο πράγμα που μπορεί να αλλάξει τη διάθεση σε εμάς τα κορίτσια και να μας κάνει να μεταβούμε από τη φάση του καλοκαιριού, σε εκείνη του φθινοπώρου, είναι οι μικρές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ο καθρέφτης είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε μόλις ξυπνήσουμε! Και τι καλύτερο από το να αντικρύζουμε κάθε πρωί τα pumpkin cream μαλλιά μας;

Πρόκειται για το απόλυτο hair color trend για φέτος! Οι αποχρώσεις του χαλκού, της κολοκύθας και της καραμέλας είναι ό,τι πιο ζεστό και εμπνευσμένο από την εποχή, μπορείς να υιοθετήσεις. Σου φέρνει αμέσως στο μυαλό τα πεσμένα φύλλα των δέντρων και τη γλύκα αυτής της εποχής - που κατά τη γνώμη μου έιναι η καλύτερη και πιο «χουχουλιάρικη» όλου του χρόνου!

https://www.instagram.com/p/CT5USualDdt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tο pumpkin cream color trend αναμειγνύει αποχρώσεις οι οποίες θα σου χαρίσουν ένα πιο βαθύ χρώμα, που θα σου θυμίσει τον αγαπημένο σου παγωμένο καφέ! Ενσωματώνει αποχρώσεις του πορτοκαλί και του χαλκού με ξανθές ανταύγειες, καθιστώντας το ιδανικό για όσες έχουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά, όπως φυσικές κοκκινομάλλες, ξανθές ή κοπέλες με ανοιχτά καστανά μαλλιά.

Mocha melt: Το πιο hot hair color trend για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με στυλ

«Θεωρώ ότι το να διατηρείς το χρώμα σε αποχρώσεις νούμερο 7 και να χρησιμοποιείς ένα μείγμα χαλκού, χρυσού και μερικών ουδέτερων (καφέ) τόνων είναι το καλύτερο», δήλωσε ο διάσημος κομμωτής Cory Aaron Scott στο POPSUGAR.

«Η απόκτηση αυτών των ξανθών ανταυγειών butter-gold μπορεί να επιτευχθεί με το balayage και να τις ανεβάσεις σε έναν όμορφο τόνο butter-gold. Τις περισσότερες φορές, δεν χρειάζεται να τονίσεις τα μαλλιά σου», συμβουλεύει ο hairstylist.



Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του χρώματος pumpkin cream είναι η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Sophie Turner τον Ιούνιο.

https://www.instagram.com/p/CT_xBMKFCBB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τέτοιες κόκκινες αποχρώσεις έχουν έρθει στο προσκήνιο χάρη στη σειρά «The Queen's Gambit». Από τη Ciara μέχρι την SZA, και από την Gigi Hadid μέχρι την Dua Lipa, όλες έχουν τιμήσει δεόντως αυτή την απόχρωση, η οποία έχω την αίσθηση ότι ήρθε για να μείνει!

Δες την photo gallery παρακάτω και εμπνεύσου για να υιοθετήσεις κι εσύ την απόλυτη φθινοπωρινή τάση!

Cover photo: @manes.by.em

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved