Τα φορέματα του φθινοπώρου! 7 τάσεις που θα βλέπεις παντού από εδώ και πέρα

Όλα όσα χρειάζεσαι για κλασικές αλλά και fashion forward εμφανίσεις!

Ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια που δεν λείπει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι το φόρεμα. Αυτό το κομψό ρούχο φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και επομένως δεν μπορεί να λείπει καμία εποχή του χρόνου από την ντουλάπα μας.

Και φέτος σου έχουμε πολύ καλά νέα. Μόλις τώρα είδαμε τις τάσεις για το φθινόπωρο και είναι τόσο μα τόσο cool.

10 μαύρα mini φορέματα για τις βραδινές σου εξόδους

Φουσκωτά μανίκια, animal print, cutouts και πολλά ακόμα

Τα φουσκωτά μανίκια δίνουν όγκο στα υπέροχα φορέματα σε Α γραμμή, κάνοντάς τα να φαίνονται ακόμα πιο glamorous απ’ ό,τι ήταν παλιά (τη= δεκαετία του ’90 δηλαδή).

Επιπλέον, τα mini φορέματα θα κάνουν τις φθινοπωρινές βραδινές εμφανίσεις σου ακόμα πιο λαμπερές. Τα πλεκτά φορέματα σε έντονα χρώματα έρχονται σε πολλά διαφορετικά στυλ – κάποια έρχονται σε σιλουέτες της δεκαετίας του '70 με γιακά και άλλες με cutouts.

https://www.instagram.com/reel/CQ1JdCGj583/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος, οι θηλυκές λεπτομέρειες, όπως τα βολάν, θα δώσουν έξτρα πόντους στυλ στα σύνολά σου μετά από έναν χρόνο καραντίνας.

Αυτά τα φορέματα θα τα φοράς για πολύ καιρό, στηρίζοντας τη νέα τάση για wear more buy less!



Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram

Πριν, λοιπόν, κάνεις τη shopping list σου για το φθινόπωρο, άνοιξε το Instagram για να δεις τις επτά τάσεις στα φορέματα του φθινοπώρου – θα ξετρελαθείς. Δες όλες τις φωτογραφίες και πάρε έμπνευση για να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτό που χρειάζεσαι για τη νέα σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @cultgaia

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved