Ναιιιι! To beauty brand του Harry Styles ενδέχεται να κυκλοφορήσει και βερνίκια νυχιών

Ίσως να είναι και το πιο ανατρεπτικό beauty λανσάρισμα ever!

Ο Harry Styles ενθουσίασε τους θαυμαστές τους με το λανσάρισμα της νέας εταιρείας καλλυντικών και αρωμάτων του, με το όνομα «Pleased As Holdings», η οποία δημιουργήθηκε στις 25 Μαΐου 2021. Η επί χρόνια συνάδελφός του και η μητέρα του βαφτιστηριού του Styles, Emma Spring, είναι η co-director της εταιρείας.

Really? O Harry Styles ετοιμάζει το δικό του beauty brand

Ποια θα είναι η γκάμα των προϊόντων του

Οι θαυμαστές του πιστεύουν πως το πρώτο προϊόν της σειράς αποκαλύφθηκε, χάρη στην ηθοποιό της σειράς «The Crown» (και τη συμπρωταγωνίστρια του Harry στην ταινία «My Policeeman»), Emma Corrin.

Την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, το περιοδικό W δημοσίευσε μια συνέντευξη και μια φωτογράφιση με την Corrin, η οποία είχε κάνει ένα ασπρόμαυρο μανικιούρ από τη «Simone Cummings for Pleasing at CLM», το ίδιο όνομα εταιρείας που ανήκει στον Styles. Επίσης, το shoot το επιμελήθηκε ο Harry Lambert, ο οποίος συνεργάζεται με τον διάσημο τραγουδιστή.

https://www.instagram.com/p/CS9O-GhKens/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και κάπως έτσι... Όλοι έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι το beauty brand του Harry Styles θα κυκλοφορήσει και βερνίκια νυχιών. Βρε, λες; Εμείς, πάντως, θα τρέξουμε να τα αγοράσουμε....



Τι άλλο πιστεύεις πως θα περιλαμβάνει το beauty brand του;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @harrystyles

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved