7 fashion items που πρέπει να έχεις στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου - Θα τα φοράς κάθε χρόνο

Για να κάνεις τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στυλ!

Στην ντουλάπα μας υπάρχουν πάντα κάποια βασικά κομμάτια, που όλες ξέρουμε πως θα φορέσουμε στην αρχή κάθε νέας σεζόν, ανεξάρτητα από τις τάσεις. Την άνοιξη, η λίστα περιλαμβάνει φορέματα και sneakers και το καλοκαίρι λευκά tops και λινά items.

Τον χειμώνα, από την άλλη, η λίστα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα ζεστό παλτό και ψηλές μπότες. Και το φθινόπωρο, φυσικά, έρχεται με τα δικά του απαραίτητα fashion items και συγκεκριμένα όλα αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω.

5+1 brands που έχουν λατρέψει οι TikTokers και αξίζει να ανακαλύψεις



Ποιο είναι το κλειδί για να έχεις μια επιτυχημένη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Τις περισσότερες φορές τα trends έρχονται και φεύγουν σε κάθε νέα σεζόν. Πάντα, όμως, (και ευτυχώς) υπάρχουν κάποια βασικά, διαχρονικά κομμάτια, που θα μείνουν για πάντα στη «μόδα».

Το κλειδί, λοιπόν, είναι να καταφέρεις να βρεις τη σωστή ισορροπία μεταξύ των τωρινών trendy ρούχων και των never-date basics. Αυτό θα διασφαλίσει ότι κάθε σύνολο που θα φορέσεις θα είναι διαχρονικό και όχι πολύ trend-specific.

https://www.instagram.com/p/B1udCOZlret/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εγώ προσωπικά λατρεύω να διατηρώ αυτά τα κομμάτια-κλειδιά, αντικαθιστώντας τα μόνο όταν απαιτείται.

Αν κι εσύ θέλεις να συγκεντρώσεις όλα τα autumn basics στην γκαρνταρόμπα σου, συνέχισε στην παρακάτω gallery για να δεις ποια είναι αυτά.

Tώρα που θα αρχίσουν τα πρώτα ελαφρά κρύα, τα παρακάτω ultra stylish σύνολα θα σου αποδείξουν πόσο σημαντικά είναι τα φθινοπωρινά must-haves.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @bellahadid

Για να πάμε να τα δούμε...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved