Mocha melt: Το πιο hot hair color trend για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με στυλ

Ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου; Το mocha melt hair color trend σε… προκαλεί να το δοκιμάσεις!

Όλα τα κορίτσια – περίπου αυτήν τη μεταβατική εποχή- θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Το καλοκαίρι φεύγει, οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις και ξανθές ανταύγειες πρέπει κι αυτές να φύγουν μαζί του, οπότε… η επιλογή συνήθως είναι μια: πιο σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά.

Όχι πολύ σκούρες, βέβαια! Η καλοκαιρία δεν έχει φύγει παντελώς. Τώρα θα μου πεις πώς μεταφράζεται αυτό σε χρώμα μαλλιών. Ως Mocha Melt. Αυτό είναι το super duper και trendy χρώμα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις εδώ και τώρα.

#HairGoals! 3 DIY μάσκες για να έχεις απαλά μαλλιά κάθε μέρα

Mocha melt… ALERT

Το φθινόπωρο παραδοσιακά σκουραίνουμε ελαφρώς τα μαλλιά μας. Κάνουμε ένα blending σκούρων και ανοιχτών αποχρώσεων για να μην αποχαιρετήσουμε τόσο απότομα το υπέροχο καλοκαίρι, αλλά και για να μπούμε σταδιακά σε mood φθινοπώρου.

Πώς θα γίνει αυτό φέτος; Με το Mocha Melt hair color trend. Πρόκειται για ένα χρώμα μαλλιών ιδανικό για τα φυσικά καστανά κορίτσια. Αν, δηλαδή, έχεις φυσική, καστανή βάση, δοκίμασε το Mocha Melt και… θα με θυμηθείς.

https://www.instagram.com/p/CSo-wQUofrX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου κάνει αυτό το χρώμα με την τεχνική του balayage. Στην ουσία, αυτό το «χρώμα» έχει να κάνει με μια πιο σκουρόχρωμη ρίζα και με ξάνοιγμα από τη μέση των μαλλιών μέχρι τις άκρες.

Τα μαλλιά γίνονται δυο-τρεις τόνους πιο ανοιχτά από το φυσικό σου χρώμα και μοιάζουν… σαν να τα έχει «φιλήσει» ο ήλιος.

Για να το καταλάβεις καλύτερα δες στην παρακάτω gallery! Έχω συγκεντρώσει 8 παραδείγματα Mocha Melt hair color για τα μάτια σου μόνο.

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2021

Σύμφωνα με τους top hairstylists του κόσμου, το 2021 λέμε «ναι» στη φυσικότητα στο χρώμα μαλλιών.

Αυτό σημαίνει πως καλό είναι, αν θέλεις να αλλάξεις ή να βάψεις για πρώτη φορά τα μαλλιά σου, να μην κάνεις ακραία πράγματα. Δύο- το πολύ τρεις τόνοι- πιο ανοιχτά ή πιο σκούρα μπορείς να τα κάνεις.



Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ chic, ενώ συγχρόνως δεν θα χρειάζεται να επισκέπτεσαι και το κομμωτήριο κάθε τρεις και λίγο. #οικονομίαλέγεται

Cover photo: @__hairbyshannon

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved