Glitter γαλλικό μανικιούρ: 10 nail art για να αποκτήσεις αυτό το sexy twist που αναζητούσες

Το glitter στο γαλλικό μανικιούρ σου θα κάνει τη διαφορά!

Το γαλλικό μανικιούρ έχει κάνει δυναμικό comeback το 2021. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε φύγει από το προσκήνιο, όμως φέτος επέστεψε πιο… εντυπωσιακό, εναλλακτικό και ξεχωριστό από ποτέ.

Εσύ ξέρεις τις hot παραλλαγές του; Έλα να τις ανακαλύψεις μαζί μου!

Θα τρελαθείς! Η Rihanna έκανε το πιο red hot γαλλικό μανικιούρ

Glitter γαλλικό μανικιούρ για… grande εμφανίσεις

Αυτήν τη χρονιά, το γαλλικό μανικιούρ μόνο κλασικό- με τη λευκή γραμμή- δεν πρέπει να είναι. Τουλάχιστον αυτό λένε οι τάσεις, girl!

Το French mani φέτος έχει χρώμα, δηλαδή η γραμμή του επιβάλλεται να είναι χρωματιστή, αλλά μπορεί να είναι και glitter. Ναι! Το glitter γαλλικό μανικιούρ είναι super hot και αξίζει να το τολμήσεις για grande (ή και όχι) εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CM_pdicsZzg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι σημαίνει glitter στο γαλλικό μανικιούρ, όμως; Σημαίνει να είναι όλη η γραμμή του nail art με glitter, να είναι κάποια νύχια με λευκή γραμμή (ή όποιο άλλο χρώμα θέλεις) και κάποια άλλα με glitter. Και το glitter δεν είναι απαραίτητο να είναι χρυσό ή ασημί. Μπορεί να είναι ροζ, σιέλ, λευκό, bronze. Ό,τι σε εκφράζει και ό,τι σου αρέσει μπορείς να κάνεις στα νύχια σου.

Στην gallery θα δεις, μάλιστα, και δέκα glitter γαλλικά μανικιούρ για να είσαι πανέτοιμη και να ξέρεις τι ακριβώς να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.

Οι τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και είμαι σίγουρη ότι ήδη ψάχνεις όλα τα nail trends που θα… δοκιμάσεις πάνω σου. Αυτή η σεζόν που έρχεται, λοιπόν, τα έχει όλα.

Και έντονα χρώματα μπορείς να συνεχίσεις να βάζεις στα μανικιούρ σου, και nude αποχρώσεις να επιλέγεις στα βερνίκια σου, αλλά και πράσινα-χακί nail art να κάνεις. Βασικά, μπορείς να δοκιμάσεις όλες τις σκούρες αποχρώσεις που σου αρέσουν.



Μέχρι, όμως, να μπει για τα καλά το φθινόπωρο, κάνε glitter γαλλικό μανικιούρ και θα δεις. Θα τρελαθούν όλες οι φίλες σου και θα πάνε να κάνουν το ίδιο. Trust me!

Cover photo: @chloenails09

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved