Butterfly clips: Η Bella Hadid φόρεσε το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών των 90’s

Είναι ξεκάθαρα μια 90’s queen!

Στα 90’s γεννήθηκα και στα 90’s μεγάλωσα. Έχω να θυμάμαι πολλά από τότε σε… σύγκριση με εσένα που δεν υπήρχες καν! #truestory

Εκείνη την εποχή, λοιπόν, ήταν so hot τα αξεσουάρ μαλλιών. Θυμάμαι τη μαμά μου να μη με αφήνει να βγω από το σπίτι (όχι ότι εγώ, δηλαδή, δεν ήθελα) χωρίς στέκα ή κλάμερ ή scrunchie στα μαλλιά. Αχ, τι ωραίες εποχές!

Φέτος, που λες, είναι και πάλι trend τα hair accessories. Και η Bella Hadid, που αδιαμφισβήτητα είναι trendsetter, ήδη τα φόρεσε.

7 παντελόνια της Bella Hadid που θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας

Butterfly clips για την Bella Hadid: Why not?

Τα butterfly clips είναι εκείνες οι «ψείρες» που λέγαμε τότε (η γενιά μου, καλέ) και μοιάζουν με μικροσκοπικά κλάμερ. Ναι, καλά κατάλαβες. Έχουν το σχήμα πεταλούδας και είναι ό,τι πιο cute υπάρχει.

Και ό,τι πιο trendy αυτήν τη στιγμή. Δεν στο λέω εγώ! Στο λέει η Bella Hadid, η οποία φόρεσε butterfly clips και πόζαρε στο Instagram με περίσσιο στυλ.

Το μοντέλο δεν έκανε κάποιο «τρελό» χτένισμα. Δεν έκανε κάτι δύσκολο. Το αντίθετο, μάλιστα. Άφησε ατημέλητα τα μαλλιά της και τα στόλισε με butterfly clips. Για δες παρακάτω… Έχει πολύ fun το χτένισμά της.

https://www.instagram.com/p/CSmvwkAp8Dv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να φορέσεις τα butterfly clips

Το έχεις καταλάβει ότι τα butterfly clips είναι το ιδανικό αξεσουάρ μαλλιών για το σχολείο, τη βόλτα με τις κολλητές σου, αλλά και για κάθε έξοδό σου. Ω, ναι.

Αυτό το hair accessory μπορείς να το προσθέσεις στο χτένισμά σου με όποιον τρόπο θες. Σ’ αρέσει να έχεις κάτω, ελεύθερα τα μαλλιά σου; Βάλε μερικά butterfly clips και δώσε ένα fresh twist στο hairstyle σου.



Εναλλακτικά, κάνε bubble braids με πολλά butterfly clips, πρόσθεσε μερικά στην αλογοουρά σου, στο half-up σου ή σε όποιο άλλο χτένισμα επιλέξεις να κάνεις.

Επ, μη φεύγεις! Στην gallery σού έχω αρκετές εικόνες για να δεις πώς μπορείς να εντάξεις στο hair look σου τα butterfly clips. Ξεκίνα από τώρα πριν… οι φίλες σου σου τη σκάσουν πρώτες.

Cover photo: @bellahadid

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved