Η Teen Queen γράφει: Πώς θα φτιάξεις το ωραιότερο body lotion με λάμψη

Το δέρμα σου θα δείχνει πιο λαμπερό από ποτέ.

Γράφει η μικρή PouPe...

Είναι καλοκαίρι! Eκτός από το μαύρισμα, το δέρμα σου έχει ανάγκη και από ενυδάτωση. Ταυτόχρονα, όμως, θέλεις να είσαι και λαμπερή. Τι κάνεις, λοιπόν, γι' αυτό; Θα επενδύσεις σε ένα shimmer body lotion! Αν δεν ξέρεις τι είναι, είμαι εδώ για να σου μάθω τα πάντα.

DIY Time! Πώς θα φτιάξεις το καλύτερο after sun για μετά την παραλία

Η κρέμα σώματος με λάμψεις είναι η λύση για όμορφο και λαμπερό δέρμα

Υπάρχουν χιλιάδες κρέμες σώματος στα καταστήματα ομορφιάς που προσφέρουν λάμψη στο δέρμα αλλά η δική σου DIY κρέμα θα έχει άλλη αξία αφού θα τη φτιάξεις μόνη σου. Επίσης, είναι αρκετά οικονομική, εύκολη στην παρασκευή και αξίζει να τη δοκιμάσεις.

via GIPHY

Πώς θα το φτιάξεις

https://www.instagram.com/p/B_7Sa5Sn972/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το body lotion που βάζεις έχει το άρωμα που σου ταιριάζει και που έχεις συνδέσει άμεσα με το καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει τη λάμψη που θα ήθελες. Σου έχω λοιπόν τη λύση! Με βάση αυτό μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου κρέμα με χρυσόσκονη. Είναι πολύ απλή η διαδικασία, αφού χρειάζονται μόνο δυο υλικά.

4 εύκολα χτενίσματα που θα φτιάξεις σε 5 λεπτά

Αγόρασε ένα βαζάκι με χρυσόσκονη (ή highlighter) στο χρώμα της επιλογής σου (ασημί, χρυσό, της άμμου ή ροζ χρυσό), το οποίο μπορείς να βρεις σε καταστήματα καλλυντικών. Σε ένα βαζάκι, κούπα ή μπολάκι, βάλε μέσα την ποσότητα της κρέμας σώματος που θες και ρίξε μια μέτρια ποσότητα χρυσόσκονης. Ανακάτεψε καλά το μείγμα και άπλωσέ το σε χέρια, πόδια, μπούστο και πλάτη. Ετσι θα είσαι λαμπερή και φουλ ενυδατωμένη.



Τέλειο, έτσι; Μη χάνεις άλλον χρόνο! Δοκίμασέ τώρα το body lotion με glitter!

Πηγή κεντρικής: freepik.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved