Θα τρελαθείς! Η Rihanna έκανε το πιο red hot γαλλικό μανικιούρ

Το nail art της τραγουδίστριας είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό και super stylish!

Αν παρακολουθείς τη Rihanna θα έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για μια ανατρεπτική προσωπικότητα. Της αρέσει να πειραματίζεται με τις μουσικές της, της αρέσει να τολμά στη ζωή της, αλλά και στις beauty επιλογές της.

Η Rihanna, λοιπόν, τόλμησε ένα super hot μανικιούρ και… μας τρέλανε!

Βαρέθηκες το γαλλικό μανικιούρ; Κάν’ το όπως η Dove Cameron

«Φωτιά» στα κόκκινα η Rihanna

Μια φωτογραφία της Rihanna στο Instagram πριν λίγες μέρες ήταν αρκετή για να κάνει όλα εμάς τα Teen Queen girls να κλείσουμε ραντεβού με τη μανικιουρίστ μας.

Η τραγουδίστρια δοκίμασε την τάση του γαλλικού μανικιούρ, όμως… έβαλε «φωτιά» με το nail art της. Δεν επέλεξε την κλασική λευκή γραμμή, αλλά – όπως λογικά κατάλαβες- προτίμησε το κόκκινο χρώμα και μια γραμμή που έμοιαζε με φλόγα. Να, δες!

https://www.instagram.com/p/CR5c-TvIR3f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι τέλειο; Να ξέρεις η Rihanna υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που δεν είναι άλλη από το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ. Έβαλε, βέβαια, και την πινελιά της με τη γραμμή που έμοιαζε με φλόγα.

Τα nail trends της σεζόν

Εκτός από το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ, που είναι super hot, υπάρχουν και μερικές ακόμη τάσεις τις οποίες αξίζει να δοκιμάσεις ως το τέλος του καλοκαιριού.



Floral και αφηρημένα nail art, έντονα χρώματα στα βερνίκια, όπως φούξια, τιρκουάζ, κίτρινο, αλλά και pastel αποχρώσεις αξίζει να έχουν μία θέση ανάμεσα στις επιλογές σου!

Cover photo: @badgalriri

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved