Η Sophie Turner με μαύρα μαλλιά- Πρέπει να τη δεις!

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως προχώρησε σε μια νέα αλλαγή στα μαλλιά της. Ή μήπως όχι;  

Η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών μιας γυναίκας μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Συνήθως, αλλάζουμε χρώμα μαλλιών όταν χωρίζουμε, όταν έρχεται ο χειμώνας και οι τάσεις λένε να σκουρύνουμε τα μαλλιά μας ή… απλά όταν το κάνουμε κέφι.

Μάλλον, η τρίτη εκδοχή ισχύει για τη Sophie Turner, η οποία- μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα- τόλμησε και πάλι την αλλαγή. Μετά από τα κόκκινα μαλλιά, λοιπόν, τώρα η ηθοποιός αποφάσισε να τα βάψει μαύρα! Ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον!

Η Sophie Turner έγινε κοκκινομάλλα

Το «νέο» χρώμα μαλλιών της Sophie Turner

Στις αρχές Ιουνίου η Sophie Turner είπε «αντίο» στα λαμπερά ξανθά μαλλιά της επιλέγοντας ένα ginger red χρώμα μαλλιών και κάνοντας την ανατροπή.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι βαρέθηκε τα κόκκινα μαλλιά και αποφάσισε αστραπιαία να κάνει ακόμα μια ριζική αλλαγή. Ή… μήπως όχι;

Θα σου εξηγήσω τι εννοώ! Σε πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός τα μαλλιά της φαίνονται πιο σκούρα και μαύρα από ποτέ. Εκ πρώτης όψεως θα πιστέψεις ότι έβαψε τα μαλλιά της ξανά και είναι πλέον μελαχρινή.

https://www.instagram.com/p/CReboTTtjof/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι έτσι, όμως; Μήπως έχει βάλει πολύ gel στα μαλλιά της και αυτά φαίνονται πιο σκούρα; Ή μήπως η κοτσίδα της παραπλανεί σε συνδυασμό με το φως που πέφτει στα μαλλιά της; Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά σύντομα θα ξέρουμε – με κάποιο νέο post της Sophie Turner- αν όντως προχώρησε σε ακόμα μια ριζική αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της.

Ο κρυφός γάμος της στο Las Vegas και ο δεύτερος γάμος στο Παρίσι

Τον Μάιο του 2019 η Sophie Turner ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Joe Jonas σε μια μυστική τελετή στο Las Vegas. Το βίντεο διέρρευσε από τον DJ που βρισκόταν στον χώρο.



Στις 29 Ιουνίου 2019 η Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν με θρησκευτική τελετή στο Le Château de Tourreau στη Γαλλία, με τον υπέροχο χώρο να κλέβει πραγματικά την παράσταση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved