Η Willow Smith είναι το πρόσωπο του νέου γυναικείου αρώματος του Οίκου Mugler

Η απόλυτη εκπρόσωπος του νέου αρώματος Mugler: του Alien Goddess Eau de Parfum.

Ενσαρκώνοντας με αυθεντικό τρόπο ένα νέο κύμα ισχυρής, ταλαντούχας, και πνευματώδους θηλυκότητας που είναι σε επαφή με τον κόσμο γύρω της, η Willow Smith είναι μια μοντέρνα μούσα. Η απόλυτη εκπρόσωπος του νέου αρώματος Mugler: του Alien Goddess Eau de Parfum.

Τραγουδίστρια με στυλ neo-soul, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός… σε ηλικία μόλις είκοσι ετών, η Willow Smith αποτελεί παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο. Καλλιτέχνιδα που εμπνέει και χαρισματικό ίνδαλμα της μόδας, αξιοποιεί επίσης την ισχυρή επιρροή και τη μοναδική της ενέργεια για σκοπούς εξίσου ποικίλους με τα επιτεύγματά της, όπως η πρόσβαση των νεαρών κοριτσιών στην εκπαίδευση και η κοινωνική ένταξη μειονεκτούντων πληθυσμών μέσω των τεχνών, επιδεικνύοντας βαθιά δέσμευση σε θέματα κοινωνικής ένταξης, αλτρουισμού και ελευθερίας αυτοέκφρασης.

Χάρη στο έμφυτο στυλ, στο διαπεραστικό βλέμμα και τη μαγνητική παρουσία της, είναι ένα ίνδαλμα με απεριόριστες φιλοδοξίες που εμπνέει τη νέα γενιά. Η Willow Smith εκφράζει μια επαυξημένη θηλυκότητα που αμφισβητεί τα πρότυπα της κοινωνίας και τα φυλετικά στερεότυπα, κι αποτελεί αναμφίβολα τη γήινη ενσάρκωση του νέου αρώματος Mugler Alien Goddess Eau de Parfum.

willow smith

«Είμαι πολύ υπερήφανη που αποτελώ το πρόσωπο του νέου αρώματος Mugler. Για εμένα, το Alien Goddess είναι ένα μανιφέστο. Μας παροτρύνει να είμαστε απόλυτα ο εαυτός μας και να επιδεικνύουμε με υπερηφάνεια αυτά που μας καθιστούν μοναδικούς. Επιπλέον, αυτή η νέα εκτυφλωτική δημιουργία μας δίνει τη δύναμη να ανακαλύπτουμε τα καλύτερα στοιχεία μας, όποιοι κι αν είμαστε, ώστε να επιτυγχάνουμε εξαιρετικά πράγματα έχοντας θετικό αντίκτυπο στον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω μας. Είναι ένα ισχυρό μήνυμα καλοσύνης, ελπίδας και χαράς», λέει η Willow Smith.

«Αυτό που μας εντυπωσίασε όταν συναντήσαμε τη Willow, ήταν η εγκαρδιότητα, η αποφασιστικότητα, η αυτοπεποίθηση και η επιθυμία της να βελτιώσει τον κόσμο. Αποτελεί αναμφίβολα πρότυπο για τη νέα γενιά κι ενσαρκώνει απόλυτα όλα όσα αντιπροσωπεύει σήμερα ο οίκος Mugler», λέει η Sandrine Groslier, Global Brand President Οίκου Μόδας και Αρωμάτων Mugler.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved