Μαντήλι στα μαλλιά: 5 τρόποι να υιοθετήσεις το πιο hot hair trend του καλοκαιριού

Το headscarf είναι το πιο ωραίο και εύκολο styling tip για τα μαλλιά σου.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και μια ανάσα από τις διακοπές. Αν πάλι έχεις ήδη πάει κάπου, ακόμη καλύτερα. Αν βρίσκεσαι σε κάποιο νησί και απολαμβάνεις τον ήλιο, τη θάλασσα και την αμμουδιά να ξέρεις σε ζηλεύω λίγο.

Παρ’ όλα αυτά, είμαι εδώ για να μιλήσουμε για το hot trend της σεζόν στα μαλλιά που επέστρεψε ξανά και δεν είναι άλλο από το μαντήλι στα μαλλιά.

Η Millie Bobby Brown φόρεσε το τέλειο αξεσουάρ μαλλιών που προστατεύει και από τον ήλιο

5 τρόποι να υιοθετήσεις το trend της σεζόν

Το περσινό καλοκαίρι το μαντήλι στα μαλλιά το έβλεπες παντού. Από την παραλία μέχρι και τη βραδινή βόλτα στο νησί, το μαντήλι ήταν εκεί για να δώσει αυτή την ιδιαίτερη νότα στο στυλ σου και να κάνει το look σου ακόμη πιο όμορφο και εντυπωσιακό.

Αν θέλεις να το υιοθετήσεις και φέτος μπορείς, αλλά αν δεν ξέρεις πώς να το δέσεις, είμαι εδώ για εσένα.

Το βίντεο που θα σε βοηθήσει να μάθεις να δένεις το μαντήλι στα μαλλιά

Ένα βίντεο που είδαμε στο Instagram σου δείχνει πέντε τρόπους για να δέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου, και ήδη έχουμε μπει να αγοράσουμε μαντήλια για τις διακοπές. Μπορείς, άλλωστε, να το χρησιμοποιήσεις τόσο στην παραλία, για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο, αλλά και στη βόλτα που θα κάνεις αργότερα.

https://www.instagram.com/p/COE_2cSHzLv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, οι πέντε τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις και το γενικότερο ύφος που θέλεις να έχει όλο το look σου. Ακόμη και αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις αυτοί οι πέντε τρόποι θα σε βοηθήσουν.

Πάρε έμπνευση για ακόμη περισσότερα #scarfhairstyles

Αν αυτό το βίντεο που είδες παραπάνω σου άρεσε, αλλά θέλεις να εξελίξεις και να πας ένα level παραπάνω το hair look με μαντήλι, σου έχουμε ακόμη ένα βίντεο με 7 ιδέες για να ακολουθήσεις και να αντιγράψεις.



Το είπαμε, άλλωστε, το μαντήλι στα μαλλιά είναι too hot φέτος και... πώς μπορείς να μην το αντιγράψεις; Μια φωτό στο Instagram με μαντήλι επιβάλλεται. Δε νομίζεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved