DIY Time! Πώς θα φτιάξεις το καλύτερο after sun για μετά την παραλία

Θα ενυδατώσει άμεσα το δέρμα σου.

Το καλοκαίρι όλες περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας στην παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο. Δεν είναι λίγες οι φορές που κοκκινίζουμε ή καιγόμαστε με αποτέλεσμα το δέρμα μας να δείχνει ξηρό.

Μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο η επιδερμίδα έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση. Το ένα και μοναδικό προϊόν που χρειάζεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ένα after sun.

Ουσιαστικά είναι κρέμα σώματος με ενυδατικές ιδιότητες που μαλακώνει το δέρμα και προσφέρει την χαμένη υγρασία.Στην αγορά υπάρχουν πολλά και διαφορετικά, ωστόσο, σήμερα θα σου δείξω πώς να φτιάξεις το δικό σου DIY after sun, σε λίγα μόλις λεπτά.

3 DIY φυσικά conditioner μαλλιών που θα λατρέψεις

Αυτή η σπιτική λοσιόν είναι γεμάτη με συστατικά που βοηθούν στην επούλωση του δέρματος. Το βούτυρο καριτέ, το ελαιόλαδο και το λάδι καρύδας είναι φυσικά εξαιρετικά ενυδατικά. Η αλόη βέρα είναι το καλύτερο φυσικό φάρμακο για το καμμένο δέρμα, γεμάτο με καταπραϋντικές ιδιότητες. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ιδανικό για την επούλωση και την ενυδάτωση της ερεθισμένης επιδερμίδας. Τέλος, μυρίζει καταπληκτικά!

https://www.instagram.com/p/CSCZpvhNB0C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς θα φτιάξεις το απόλυτο DIY after sun

Υλικά: 4 κουταλιές της σούπας Αλόη Βέρα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι της σούπας λάδι καρύδας
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο καριτέ
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
Ένα άδειο δοχείο ή μπουκάλι για αποθήκευση



Πώς θα το κάνεις: Ρίξε όλα τα συστατικά σε ένα μικρό μπολ. Ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι το μείγμα να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Τοπεθέτησέ το σε ένα άδειο δοχείο ή μπουκάλι και χρησιμοποίησέ το καθημερινά. :)

Πηγή κεντρικής: freepik.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved