Η Dua Lipa έκοψε αφέλειες- Δες το νέο hair look της (photos)

Η τραγουδίστρια υιοθέτησε μία από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι!

Οι αλλαγές στα μαλλιά των stars συνεχίζονται. Τι κι αν νομίσαμε πως οι αλλαγές στο hair look τους ήταν «σύμπτωμα» και «αντίδραση» στην πίεση της καραντίνας! Τελικά, οι διάσημοι του κόσμου αυτού φαίνεται πως δεν αντέχουν χωρίς να αλλάζουν συχνά την εικόνα τους.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Dua Lipa, η οποία πλέον έχει αφέλειες.



Νέο hair look για την Dua Lipa

Η Dua Lipa μάς έχει πείσει ότι λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά της και ότι είναι ένα τολμηρό κορίτσι. Δεν φοβάται τους πειραματισμούς, ούτε τις μεταμορφώσεις. Άλλωστε, την έχουμε δει με κατάμαυρα μαλλιά και αμέσως μετά… με μισά ξανθά και μισά μαύρα. Την έχουμε δει από πολύ μακριά να κόβει τα μαλλιά της σε καρέ κούρεμα.

Τώρα, λοιπόν, η μελαχρινή τραγουδίστρια υιοθέτησε το super hot hair trend των αφελειών. Η Dua Lipa έκοψε σε αφέλειες τα μαλλιά της και πραγματικά είναι πολύ ωραία. Το νέο κούρεμα τής ταιριάζει πολύ.

Αυτήν ακριβώς την άποψη έχουν και οι followers της, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν like και να γράψουν τα πιο κολακευτικά σχόλια κάτω από το post που αποκάλυπτε την αλλαγή στα μαλλιά της teen star.

https://www.instagram.com/p/CP30KgFsl8I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι

Τα τελευταία δύο χρόνια οι αφέλειες έχουν κάνει δυναμικό comeback με ολοένα και περισσότερα κορίτσια να τις επιλέγουν και να ανανεώνουν την εμφάνισή τους. Μαζί με τις αφέλειες, όμως, και το καρέ κούρεμα έχει τεράστια απήχηση. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το κούρεμα της δεκαετίας.

Ένα super hot hair trend, ακόμη, που θα βλέπεις παντού αυτήν τη σεζόν είναι το shag haircut. Λέω για αυτό το κούρεμα με το έντονο φιλάρισμα και τις αφέλειες που επιστρέφει από τα 80’s (ok! Ήσουν αγέννητη τότε, αλλά και τι έγινε;) και δίνει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά, αδύναμα μαλλιά.

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή και στα δικά σου μαλλιά; Μέχρι να το σκεφτείς δες στην gallery τις φανταστικές αφέλειες της Dua Lipa.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved