Θα βγεις το ΣΚ να ξεσκάσεις από τις Πανελλήνιες; Κάνε το μακιγιάζ της Gigi Hadid

Είναι άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό!

Το ξέρω! Βρίσκεσαι σε αναβρασμό. Έχεις τρελαθεί από το άγχος για το αν τα πήγες καλά στα πρώτα μαθήματα των Πανελληνίων και για το αν θα καταφέρεις να περάσεις στη σχολή που θέλεις. Είναι λογικό αυτό. Και ό,τι κι αν σου πω γνωρίζω πως δεν θα ηρεμήσεις.

Είναι να περάσεις όλο αυτό το στρες και θα το περάσεις. Βγες, όμως, και για έναν καφέ το Σαββατοκύριακο με την κολλητή σου. Έτσι, βρε παιδί μου, να πατήσεις ένα pause στο ατέλειωτο διάβασμα και να καθαρίσει για λίγο το μυαλό σου.

Και φρόντισε το μακιγιάζ σου! Ξέρω ότι μέσα στο σπίτι είσαι με τους κότσους και άβαφη… Δεν είναι ανάγκη να βγεις έτσι έξω. Ένα φρέσκο make up look σίγουρα θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Το ultra summerish μακιγιάζ της Gigi Hadid

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram μου ανακάλυψα αυτό το φανταστικό μακιγιάζ της Gigi Hadid. Μα δεν είναι τέλειο; Δες το καλά.

https://www.instagram.com/p/CQEgO3InCKl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το highlight του είναι αυτό το πορτοκαλί μολύβι που έχει βάλει στα μάτια της η Gigi, αλλά όχι μόνο… Είναι και ο τρόπος που το έχει βάλει. Δεν το έχει απλώσει σύριζα στο μάτι, αλλά πάνω και κάτω στην κόγχη του ματιού. Έτσι έχει τονίσει και το υπέροχο χρώμα των ματιών της.

Αν παρόλα αυτά θες να κάνεις κανονική γραμμή eyeliner, δες εδώ τα tips για να την πετύχεις!

Το απόλυτο tip για ακόμα πιο φρέσκο, καλοκαιρινό make up

Το μακιγιάζ της Gigi Hadid είναι super duper! Μπορεί, όμως, να γίνει πολύ πιο φρέσκο αν δεν βάλεις ένα ματ, nude κραγιόν, αλλά προτιμήσεις ένα lip gloss.

Σκέψου απλά ότι το lip gloss κάνει πιο ζουμερά τα χείλη, τους δίνει όγκο, ενώ είναι πολύ πιο νεανικό και άκρως καλοκαιρινό. Ακόμα το σκέφτεσαι; Δες και πέντε υπέροχα lip gloss στην παρακάτω gallery για να… φτιάξει η διάθεσή σου και να ξεχαστείς λίγο από τα πολλά βιβλία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved