Τα κοσμήματα που θα βλέπεις παντού αυτό το καλοκαίρι

Βρήκαμε το trend που πρέπει asap να προσθέσεις στα καθημερινά σου looks.

Τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τα κοσμήματα είναι αγαπημένη προσθήκη στο ντύσιμό μας. Κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια έχουν τη δύναμη να αλλάξουν όλα μας τα looks και να τα κάνουν ωραιότερα από ποτέ. Εδώ και λίγο καιρό έχουμε επιστρέψει όλες στους κανονικούς μας ρυθμούς, με αποτέλεσμα να βγαίνουμε ολοένα και πιο συχνά έξω με φίλες.

Τα outfit μας μπορεί να είναι ήδη εντυπωσιακά από μόνα τους ωστόσο το κατάλληλο κόσμημα θα αναβαθμίσει στο λεπτό τη συνολική μας εικόνα, προσθέτοντας cool στοιχεία. Ένα νέο trend κάνει χαμό τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν είναι άλλο από τα κρεμαστά κολιέ από σχοινί.

Νεανικά, εντυπωσιακά και άκρως καλοκαιρινά, τα #cordnecklaces αποτελούν την ιδανική πρόταση αυτής της σεζόν και κάνουν θραύση στα social media. Κατασκευασμένα από χοντρό σχοινί και κρεμαστά διαφόρων σχεδίων, μπορούν να φορεθούν στην παραλία, στη βόλτα ή σε μια βραδινή σου έξοδο για να ολοκληρώσουν κομψά κάθε look. Μην διστάσεις να τα δοκιμάσεις αν θες να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις στυλιστικές σου ικανότητες.

kolie1

H&M

kolie2

AMAZON

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα σορτσάκια δεν πρέπει να λείψουν από τη ζωή σου. Κάνε κλικ σε αυτό το link για να δεις τα ωραιότερα.

Πηγή κεντρικής: @mnz_store

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved