H Hailey Bieber μας δείχνει το απόλυτο beach dressing του καλοκαιριού

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό με το ωραιότερο καλοκαιρινό look.

Η Hailey Bieber είναι αναμφίβολα ένα από τα top models της γενιάς της. Στα 24 της έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων, κορυφαίους σχεδιαστές και φωτογράφους μόδας. Την ίδια ώρα είναι παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής της, Justin Bieber με τον οποίο είναι καλύτερα από ποτέ.

Η ξανθιά star φωτογραφήθηκε πριν λίγες ημέρες για το τεύχος Ιούνιος/Ιούλιος 2021 της Vogue όπου την βλέπουμε με το απόλυτο beach dressing. Συγκεκριμένα πόζαρε στον φακό του Hugo Comte με ένα καρό κίτρινο μαγιό, ροζ mini φούστα και πολύχρωμο κολιέ με κοχύλια.

Πιο όμορφη και στυλάτη από ποτέ, η Hailey μας δείχνει πώς να ντυθούμε φέτος στην παραλία για να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Με λίγα λόγια το μαγιό μας γίνεται το πιο basic κομμάτι και αξίζει να φορεθεί με φούστες, σορτς και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Τα αξεσουάρ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας γι' αυτό μη ξεχάσεις να επενδύσεις σε ιδιαίτερα καπέλα, γυαλιά ηλίου και πολύχρωμα κολιέ (σαν αυτό της Hailey) που θα κάνουν τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CPZigVrpg1J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Η Kylie Jenner αγόρασε στην 3χρονη κόρη της ένα μαγιό που κοστίζει 267 ευρώ

https://www.instagram.com/p/CPWzLvoA-6r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved