Τα πολύχρωμα κοσμήματα με χάντρες πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου

Ο κόσμος του διαδικτύου τα έχει λατρέψει και αναμένεται να τα βλέπουμε παντού.

Τα κοσμήματα είναι αναμφίβολα η καλύτερη προσθήκη στο ντύσιμό μας αφού ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις μας δημιουργώντας μια super cool εικόνα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα πρωτότυπο κολιέ έκαναν ακόμη και το πιο αδιάφορο look να δείχνει κομψό και στιλάτο; Σίγουρα πολλές!

Κάθε σεζόν τα trends κάνουν κύκλους φέρνοντας νέες τάσεις ξανά στη ζωή μας. Υπάρχουν βέβαια μερικά τα οποία δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα όπως οι χρυσές αλυσίδες και τα πολύχρωμα κοσμήματα. Η καλοκαιρινή περίοδος απαιτεί και τα ανάλογα αξεσουάρ και κάπου εδώ σου έχουμε ευχάριστα νέα.

Μια νέα τάση κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα και δεν είναι άλλη από τα coloured-beaded κοσμήματα, δηλαδή αυτά που αποτελούνται από πολύχρωμες χάντρες οι οποίες θυμίζουν καραμέλες. Έχει εμφανής επιρροές από τα 90's και είναι ό,τι πιο νεανικό κυκλοφορεί φέτος. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Dua Lipa ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν το συγκεκριμένο trend και δεν δίστασε να ποζάρει με τα πολύχρωμα κοσμήματά της. Φυσικά λίγο πιο μετά φρόντισε να ανεβάσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κερδίζοντας πολλά θετικά σχόλια.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα πολύχρωμα κοσμήματα της αγοράς.

Δες επίσης: Kendall Jenner: Η πιο cute έκπληξη του αγοριού της, Devin Booker

dualipa1

@dualipa

https://www.instagram.com/p/CCWIIrnMHps/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/COzF_iPth3c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @waywardjewel

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved