H Billie Eilish φόρεσε τα ωραιότερα κοσμήματα που είδαμε μέχρι σήμερα

Η τραγουδίστρια πόζαρε πιο κομψή και θηλυκή από ποτέ.

Την πιο θηλυκή και σέξι φωτογράφησή της μέχρι και σήμερα έκανε πριν λίγο καιρό η αγαπημένη μας Billie Eilish για την Βρετανική Vogue.

«Αν θέλεις να κάνεις πλαστική επέμβαση, κάνε το. Αν θες να φορέσεις ένα φόρεμα που άλλοι θεωρούν πως δεν σου πάει, φόρεσέ το. Αν αισθάνεσαι πως φαίνεσαι ωραία, τότε φαίνεσαι ωραία,» είπε χαρακτηριστικά η Eilish, περνώντας το μήνυμα ότι νιώθει τέλεια με το νέο της στυλ.

Στο φωτογραφικό υλικό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η Billie φορά κοσμήματα από το διάσημο brand Anita Ko και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram, αναφέροντας: «Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε η φωτογράφηση».

Τα διαμαντένια σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια και το βραχιόλι που φορούσε κατά τη διάρκεια της λήψης, ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο το look, προσθέτοντας pin-up στοιχεία. Η Billie δήλωσε λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950 και αποκάλυψε πως η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

Την ίδια ώρα στο look με τον ροζ κορσέ η Eilish ποζάρει με ένα υπέροχο layering ασημί κολιέ, που είναι ό,τι πιο cool μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την περίοδο. Εμείς δεν έχουμε παρά να ομολογήσουμε ότι η εντυπωσιακή της αλλαγή μας αρέσει πολύ.

Δες επίσης: Γαλλικό μανικιούρ: 10 nail art με χρώμα ιδανικά για όλο το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/COYKhq5Ht5O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/COdooxolGUx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @billieeilish

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved