Πώς να εξελίξεις το στυλ σου μετά τις Πανελλήνιες

Αυτή η μεταβατική περίοδος της ζωής σου πρέπει να συνοδευτεί από τις αντίστοιχες αλλαγές στην ντουλάπα σου.

Οι Πανελλήνιες είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή σου, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είναι αυτοσκοπός. Εννοείται πως η θετική σου ενέργεια εστιάζεται στην επιτυχία του εγχειρήματος, όμως, και να μην έρθουν τα πράγματα όπως τα θες, δε χάλασε κι ο κόσμος. Αυτό που σίγουρα πρόκειται να αλλάξει είναι το στυλ σου. Γιατί πολύ απλά, αυτές οι εξετάσεις σηματοδοτούν την αλλαγή σου από μαθήτρια σε φοιτήτρια. Άλλες υποχρεώσεις, άλλη καθημερινότητα, άλλη ζωή.

Η γκαρνταρόμπα σου αναμενόμενα θα αλλάξει. Θα βρεθείς να ξεχωρίζεις ποια ρούχα δεν πρόκειται να ξαναφορέσεις ποτέ και ποια θα πάρουν τη θέση τους. Τα πιο girly σχέδια θα αντικατασταθούν από πιο δυναμικές επιλογές. Το T-shirt θα δημιουργήσει λίγο χώρο για τιράντες και κορμάκια μέσα από ψηλόμεσα jeans. Τα πιο προσεγμένα και στυλιζαρισμένα φορέματα θα γίνουν τα νέα αγαπημένα σου σχέδια που θα φοράς σε καθημερινή βάση.

Όλες ζητάμε μία ανανέωση ανά διαστήματα και το στυλ μάς δίνει αυτήν την ευκαιρία με αναρίθμητες επιλογές στη διάθεσή μας. Τα βίντεο που βρίσκονται στη συνέχεια θα σε βάλουν ακριβώς στο κλίμα της αλλαγής.






Δες και 7 παντελόνια της Bella Hadid που θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved