Stefania: Μας εκπροσωπεί φέτος στη Eurovision και παραδίδει μαθήματα στυλ

Η 18χρονη τραγουδίστρια είναι στυλάτη και άκρως λαμπερή.

Το τραγούδι «Last dance» που ερμηνεύει η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που διεξάγεται από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η 18χρονη τραγουδίστρια είναι πιο έτοιμη από ποτέ μετά την περσινή αναβολή του διαγωνισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η όμορφη Στεφανία γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ολλανδία. Το 2016 μαζί με το συγκρότημα «Kisses» κέρδισε τον ολλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση.

Λίγα χρόνια πριν είχε κάνει το πέρασμά της από το «The Voice Kids», όπου ξεχώρισε για τις εκπληκτικές φωνητικές ικανότητες και το ταπεραμέντο της. Η ξανθιά teen star είναι βέβαιο πως θα μας απασχολήσει πολύ έντονα στο μέλλον με το ταλέντο αλλά και το ακαταμάχητο στυλ της.

Δεν είναι τυχαίο πως διαθέτει το δικό της κανάλι στο Youtube ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 317 χιλιάδες ακόλουθους. Γλυκιά, λαμπερή και ultra chic, η Στεφανία γνωρίζει καλά το παιχνίδι της μόδας και πώς να δείχνει κομψή χωρίς υπερβολές. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της νέας αγαπημένης μας τραγουδίστριας.

Δες επίσης: Άνοιγμα των σχολείων με self-tests; Έτσι θα το κάνεις σωστά (+vid)

https://www.instagram.com/p/COs04tMJLK-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CMhkHGZKz7h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CN5ZW0ypCGE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πηγή φωτογραφιών: @stefania_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved