Wow! Η Kylie Jenner δείχνει εντελώς διαφορετική με αφέλειες

Είναι κυριολεκτικά μία άλλη!

Η Kylie Jenner μάς απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια για πολλούς λόγους. Για το beauty brand της, για το οικογενειακό reality στο οποίο συμμετείχε και για τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Κυρίως για αυτές! Η αλήθεια είναι πως η 23χρονη star έχει πειραματιστεί ουκ ολίγες φορές με την εικόνα της.

Στο παρελθόν πολλά λέγονταν για πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η Kylie, ενώ τον τελευταίο έναν χρόνο δεν σταματά τις αλλαγές στα μαλλιά της. Την έχουμε δει με κατακόκκινα και καρέ μαλλιά, με πολύ μακριά extensions σε καστανό χρώμα, ενώ τώρα έκανε μια πολύ διαφορετική μεταμόρφωση.

Η Kylie Jenner πόζαρε στο Instagram account των Kylie Cosmetics και ήταν… μια άλλη. Για την ακρίβεια, δημοσίευσε μια polaroid φωτογραφία και πόζαρε με μαύρα μαλλιά και ασύμμετρες αφέλειες. Τα μαλλιά της ήταν πολύ μακριά και τα είχε ρίξει πίσω από τους ώμους της, ενώ οι αφέλειες έκαναν τη διαφορά και την έκπληξη.

Πραγματικά, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Kylie Jenner είναι αγνώριστη με τις αφέλειες. Από όσο καταλαβαίνουμε δεν πρόκειται για μια μόνιμη αλλαγή, αλλά για κάποια περούκα που δοκίμασε η star. Μάλιστα, στο caption έγραψε «κάτι νέο έρχεται» και εμείς αμέσως σκεφτήκαμε ότι εννοεί… ένα νέο beauty brand για μαλλιά.

Αν θυμάσαι, τον Μάιο του 2019 είχε κυκλοφορήσει το νέο πως η Kylie Jenner κατέθεσε τα έγγραφα για μια εταιρεία με προϊόντα μαλλιών, η οποία εγκρίθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2020. Άρα… Μήπως με αυτές τις αφέλειες και το μήνυμά της η Kylie θέλει να μας πει ότι τα Kylie Hair έρχονται; Ο χρόνος θα δείξει! Προς το παρόν δες την gallery με τις αφέλειες της Jenner.

Διάβασε ακόμα: DIY: Η πιο εύκολη και οικονομική συνταγή ομορφιάς για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σου (video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved