7 παντελόνια της Bella Hadid που θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας

Το μοντέλο αγαπάει πολύ τη μόδα και με τις αναρτήσεις της μας δίνει ιδέες για τα δικά μας looks.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το θέμα του στυλ είναι πολύ προσωπική υπόθεση και, μάλιστα, μία με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ενίοτε, χρειάζονται μέχρι και πολλά χρόνια μέχρι κάποιος να καταλήξει στο ποιο είναι τελικά το δικό του στυλ, πάνω στο οποίο στη συνέχεια να μπορεί να «χτίσει». Η όλη διαδικασία βασίζεται πάνω σε πολλά πράγματα, από τον χαρακτήρα σου και τη διάθεσή σου μέχρι και τις επιρροές σου.

Σε έναν κόσμο που κυριαρχούν τα social media, αναμενόμενα έχεις πολλά ερεθίσματα γύρω σου. Οι celebrities δημοσιεύουν πολύ συχνά φωτογραφίες με τους συνδυασμούς των ρούχων που επιλέγουν είτε μόνοι τους είτε με τη βοήθεια της ομάδας τους και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Οι λογαριασμοί τους στο Instagram, ειδικά, είναι γεμάτοι από τέτοιο υλικό. Εμφανίσεις από τις βόλτες τους, μέσα από το σπίτι, σε δημόσια γεγονότα, κ.α. Η Bella Hadid, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των τελευταίων ετών, αγαπάει πολύ τη μόδα και με μία ματιά στο προφίλ της μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ της ταιριάζει αυτό το επάγγελμα.

Μπορείς, όμως, να καταλάβεις και κάτι άλλο: την αγάπη της για τα παντελόνια. Το μοντέλο έχει τιμήσει πολλά σχέδια ανά διαστήματα με ποικίλα matching και εμείς ξεχωρίσαμε 7 από αυτά που σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας.

Δες επίσης: 6 φωτογραφίες της Dixie D' Amelio για cool και λαμπερό στυλ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved