Wow! Η Camila Cabello έκανε το πιο φανταστικό κούρεμα της φετινής άνοιξης

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της και μας έδωσε όλη την έμπνευση που χρειαζόμασταν!

Η Camila Cabello είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια. Έχει φανταστική φωνή και υπέροχη σκηνική παρουσία, τα τραγούδια της γίνονται hits σε χρόνο dt, ενώ έχει και μια ονειρεμένη σχέση με το αγόρι της, Shawn Mendes. Δεν παύει, βέβαια, να είναι και μια κούκλα.

Κι εμείς, σαν beauty addicts που είμαστε, μένουμε λίγο περισσότερο στο κομμάτι της ομορφιάς της. Η νεαρή τραγουδίστρια βάφεται πολύ ωραία, ενώ πειραματίζεται αρκετά συχνά με τα μαλλιά της. Πριν αρκετούς μήνες την είδαμε να αποχωρίζεται τη μακριά κόμη της και να αποκτά καρέ κούρεμα.

Λίγο αργότερα πειραματίστηκε με τα ξανθά μαλλιά δοκιμάζοντας ξανθιά περούκα, ενώ τώρα αποφάσισε να φρεσκάρει το κούρεμά της. Η Camila Cabello, εδώ και καιρό, εμπιστεύεται τα μαλλιά της στον Έλληνα hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος ζει και διαπρέπει αρκετά χρόνια στην Αμερική.

Δημήτρης και Camilla, λοιπόν, συναντήθηκαν και… έγινε αυτό που θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CN30DQcp-47/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Camilla αποχωρίστηκε τις curtain bangs της και πλέον έχει κοντές αφέλειες. Υπέροχη δεν είναι; Η τραγουδίστρια υιοθέτησε ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα της φετινής άνοιξης και μας έδωσε όλο το #hairspiration που είχαμε ανάγκη. Δες το νέο κούρεμά της και στην παρακάτω gallery κι αν κι εσύ επιζητάς την αλλαγή, μη διστάσεις να αποκτήσεις αφέλειες. Μια ανανέωση, άλλωστε, όλες την έχουμε ανάγκη πού και πού!

Διάβασε ακόμα: Βαρέθηκες τα μαλλιά σου; 5 hot κουρέματα της φετινής άνοιξης για να κάνεις επιτέλους την αλλαγή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved