6 φωτογραφίες της Dixie D' Amelio για cool και λαμπερό στυλ

Η αγαπημένη μας TikToker δίνει ιδέες για τις καθημερινές μας εμφανίσεις με τις φωτογραφίες της στα social media.

Πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις να δημιουργήσεις ένα look και να μην έχεις έμπνευση; Να έχει τύχει, μάλιστα, μία τέτοια περίπτωση που να βιάζεσαι για τον όποιον δικό σου λόγο και να μην μπορείς να καταλήξεις στο δημιούργημα που θες να κάνεις. Σε εμάς εδώ έχει συμβεί πάρα πολλές φορές και το συναίσθημα δεν είναι πολύ ωραίο. Αντιθέτως, είναι πολύ αγχωτικό.

Τι κάνουμε, λοιπόν, στις περιπτώσεις που έχουμε «κολλήσει»; Ποιος θα μας δώσει αυτό το kick που χρειαζόμαστε για να ανανεωθεί η σκέψη και η δημιουργικότητά μας; Ανατρέχουμε στις αγαπημένες μας διάσημες κυρίες που ανεβάζουν συχνά-πυκνά φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Σε αυτές βλέπουμε κάθε είδους look που μπορεί να ανταποκρίνεται στο γούστο της κάθε γυναίκας.

Ένας από τους λογαριασμούς που αγαπάμε να ακολουθούμε είναι αυτός της Dixie D’ Amelio. Η TikToker και αδερφή της Charli διατηρεί και εκείνη ένα πολύ επιτυχημένο προφίλ που μετράει πάνω από 24 εκατομμύρια followers. Το στυλ της είναι δροσερό και μοντέρνο, φροντίζοντας να ενσωματώνει κάθε φορά τις τάσεις που ορίζει η μόδα την εκάστοτε περίοδο.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις φωτογραφίες που μας έχουν ενθουσιάσει με το στυλ τους.

Δες επίσης: Η Hailey Bieber απέδειξε με μία εμφάνιση ότι είναι το πιο κομψό μοντέλο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved