Αν μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα μπουφάν αυτήν τη χρονιά, σίγουρα θέλεις αυτό!

Και ποιο είναι το αντικείμενο του πόθου σου; Tο puffer jacket φυσικά!

Επίτρεψέ μου να πω ότι το πανωφόρι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός outfit. To πιο σημαντικό θα έλεγα, καθώς είναι αυτό που μας δίνει την πρώτη εικόνα του συνόλου. Γι’ αυτό πρέπει να επιλέξεις κάτι που θα δείχνει ότι έχεις άποψη, στυλ και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Η μόδα, λοιπόν, φέτος είναι υπέρ σου.

Τι πιο εντυπωσιακό και στυλάτο από ένα puffer jacket και ακόμα καλύτερα ένα puffer velvet jacket;

Μην το φοβηθείς, αν σου αρέσει ήρθε η ώρα να ξεχυθείς στα μαγαζιά και να το αποκτήσεις. Συνδύασέ το με τα πάντα. Πιο συγκεκριμένα, θα ταιριάξει υπέροχα με το denim σου όπως επίσης και με την φαρδιά σου παντελόνα. Αν θέλεις να φορέσεις ένα μίνι φορεματάκι δεν θα σε εμποδίσει καθόλου ένα oversized μακρύ φουσκωτό μπουφάν.

Όσον αφορά το χρώμα ένα μαύρο θα ήταν η πιο ασφαλής επιλογή.

Από την άλλη, αν θες να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, θα σου πρότεινα ένα παιχνιδιάρικο ροζ ή ένα κομψό και επιβλητικό κόκκινο. Μην σε προβληματίζει το sporty στυλ του, γιατί μπορεί να φορεθεί και με πιο preppy κομμάτια «υπηρετώντας» την τάση του athleisure και δίνοντάς σου την δυνατότητα να κάνεις mix&match με κάθε σου look.

Αν, λοιπόν, έχεις μόνο ένα δώρο που μπορείς να ζητήσεις από τον Άη Βασίλη, ήσουν δεν ήσουν καλό κορίτσι φέτος αυτό μας είναι αδιάφορο, μόλις βρήκες ποιο πρέπει να είναι αυτό.


https://www.instagram.com/p/BrlCu6nFB9z/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Τέλος, το καλύτερο που έχω να σου πω είναι ότι μπορείς να το φορέσεις και τις ημέρες των εορτών. Βελούδο και Χριστούγεννα πάνε μαζί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved