Easter season! 20 nail art που θα σε βάλουν σε πασχαλινή διάθεση

Είναι cute, girly και… της εποχής!

Πότε πέρασαν τα Χριστούγεννα, πότε ήρθαν οι Απόκριες και πότε φτάσαμε στο Πάσχα ούτε που το καταλάβαμε. Κι εσύ κάπως έτσι δεν νιώθεις; Ε, είναι λογικό. Οι απανωτές καραντίνες δεν μας άφησαν περιθώριο να συνειδητοποιήσουμε τι καιρός είναι και πώς περνάει ο χρόνος και να που σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τη Λαμπρή.

Και μπορεί να είμαστε ακόμα υπό πολλούς περιορισμούς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να περάσεις αυτές τις γιορτές χωρίς… να είσαι λαμπερή. Μια επίσκεψη στο nail bar επιβάλλεται για να κάνεις ένα άκρως πασχαλινό, ανοιξιάτικο σχέδιο στα νύχια σου και να είσαι on season.

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές μιας και γενικότερα η ανοιξιάτικη και πασχαλινή περίοδος σού δίνει έμπνευση. Πασχαλινά αυγά, κουνελάκια και λαγουδάκια, λουλούδια, πεταλούδες, έντονα και ζωηρά χρώματα, αλλά και pastel αποχρώσεις είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που μπορείς να κάνεις πράξη στο nail art σου.

Φυσικά, μπορείς να «παίξεις» κάνοντας διάφορα nail combos των παραπάνω ιδεών. Και για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, κάναμε την έρευνά μας στο Instagram και βρήκαμε όχι ένα, όχι δύο, αλλά είκοσι nail art άκρως επίκαιρα και πασχαλινά. Κλείσε το ραντεβού σου, λοιπόν, στη μανικιουρίστ σου, κάνε scroll στην gallery και κράτα τα απαραίτητα screenshots για να κάνεις το πιο εντυπωσιακό και πασχαλινό nail art! Happy Easter, girl!

Cover photo: @thehangedit

Διάβασε ακόμα: Η πιο διάσημη μελαχρινή ράπερ έγινε… κατάξανθη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved