Κόρη διάσημης τραγουδίστριας είναι η πιο κομψή 9χρονη του πλανήτη

Η μικρή γράφει ιστορία ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών της.

Πριν λίγες ημέρες κέρδισε μαζί με την μητέρα της βραβείο Grammy σε ηλικία μόλις 9 ετών, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά τους πάντες. Η μικρή είναι το πρώτο παιδί ενός πολύ διάσημου ζευγαριού της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Αναρωτιέσαι για ποια μιλάμε; Μα φυσικά αναφερόμαστε στην Blue Ivy Carter, κόρη της Beyoncé και του Jay-Z.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως η pop star και η 9χρονη κόρη της έφυγαν με βραβείο από τα φετινά Grammy's για τη δουλειά τους στα οπτικά του «Brown Skin Girl», το οποίο περιέχεται στο soundtrack της ταινίας «The Lion King: The Gift». Το βραβείο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία αφού όλα δείχνουν πως η μικρή Carter θα χαράξει ιστορία στην παγκόσμια showbiz, ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της.

Η Blue Ivy εμφανίστηκε στην τελετή φορώντας ένα υπέροχο λευκό σύνολο. Κοιτώντας λίγο καλύτερα τις φωτογραφίες εντοπίσαμε το ιδιαίτερο τσαντάκι που κρατούσε, δημιουργία του οίκου Valentino. Η μικρή έχει πάρει αρκετά στοιχεία από τους γονείς της αλλά αυτό που σίγουρα κληρονόμησε είναι το ακαταμάχητο στυλ της μητέρας της. Η Blue Ivy έχει πραγματοποιήσει αρκετές υπέροχες εμφανίσεις δίπλα στους γονείς της με αποτέλεσμα τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Blue Ivy Carter.

Δες επίσης: 5 stylish τρόποι για να φορέσεις τα μποτάκια σου αυτή την Άνοιξη

https://www.instagram.com/p/CMjMQUXD9Jt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CMjL-vKDi-4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @beyhive_pl

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved