Πώς θα φορέσεις σωστά το λευκό σου τζιν και τι πρέπει να προσέξεις

Τα πιο χρήσιμα tips.

Το λευκό τζιν είναι ένα μοντέρνο, στυλάτο και basic κομμάτι στην ντουλάπα κάθε κοπέλας. Μπορείς να το φοράς κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις (στο σχολείο, τη βόλτα, τα Σαββατοκύριακα κ.ά).

Δείχνει υπέροχο ακόμη και τους χειμερινούς μήνες αρκεί πάντα να το φορέσεις και να το συνδυάσεις σωστά. Υπάρχουν μερικά εύκολα αλλά ταυτόχρονα σωτήρια tips τα οποία θα σε προστατεύσουν από σοβαρά στυλιστικά λάθη. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για εσένα γι' αυτό τα βρήκαμε και τα συγκεντρώσαμε όλα. Ας δούμε όμως τώρα όλα όσα πρέπει να έχεις κατά νου όταν επιλέγεις να φορέσεις το αγαπημένο σου λευκό denim παντελόνι.

1) Φρόντισε να βρεις ένα λευκό παντελόνι με καλή εφαρμογή και ύφανση που δεν θα διαγράφει το πίσω μέρος. Αρκετά ανοιχτόχρωμα παντελόνια έχουν την τάση να διαφανίζουν με αποτέλεσμα να φαίνεται το εσώρουχο. Κάτι τέτοιο δεν θα το θέλαμε σε καμία περίπτωση.

2) Δώσε έμφαση στην εφαρμογή. Μπορεί να σου ταιριάζει ένα πιο skinny παντελόνι, ένα ψηλόμεσο ή ένα λίγο πιο φαρδύ. Μην βιαστείς να επιλέξεις μέχρι να βρεις το jeans που σε κολακεύει.

3) Επίλεξε το σωστό παπούτσι. Πες ναι σε sneakers, μπαλαρίνες, εσπαντρίγιες και αθλητικά παπούτσια.

4) Τόλμησε ένα total white look και γενικά παίξε με τα χρώματα. Μπορείς άνετα να συνδυάσεις το λευκό παντελόνι σου με ένα τοπ σε παστέλ απόχρωση.

5) Απόφυγε το λευκό παντελόνι όταν είσαι αδιάθετη και σε εξόδους στη φύση. Για παράδειγμα το γρασίδι θα άφηνε πολύ μεγάλο λεκκέ στο jeans σου.

Δες επίσης: Η Kylie Jenner αποκαλύπτει στους θαυμαστές της την ουλή της

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα πέντε λευκά jeans για να υιοθετήσεις επιτυχώς το trend.

Πηγή κεντρικής: @chantal.pe



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved