Η Rosalía συνεργάστηκε με τη Nike και δημιούργησαν το πιο trendy παπούτσι της σεζόν

Ένα από τα καλύτερα collab της φετινής χρονιάς.

Η Rosalía είναι μια από τις πιο αγαπητές ανερχόμενες τραγουδίστριες των τελευταίων ετών. Τα τραγούδια της έχουν εκατομμύρια προβολές στο Youtube ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως ο J Balvin, ο Travis Scott και η Billie Eilish.

Η teen star είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πριν λίγες ημέρες έκανε ένα απρόσμενο post στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η 27χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ένα υπέροχο νέο για τις λάτρεις της μόδας και δεν είναι άλλο από την επικείμενη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα brands αθλητικών ειδών σε όλο τον κόσμο. Η Rosalia ενώνει τις δυνάμεις της με τη Nike με στόχο να δημιουργήσουν το πιο ξεχωριστό παπούτσι της φετινής χρονιάς.

Όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια και ο κολοσσός τα κατάφεραν αφού σύντομα θα λανσάρουν το πιο girly και ιδιαίτερο ζευγάρι υποδημάτων που έχουμε δει τελευταία. Ο λόγος για τα Nike Air Force One AF1 Espadrilles, έναν συνδυασμό εσπαντρίγιας και sneaker που αναμένεται να ενυπωσιάσει το αγοραστικό κοινό. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας.

Δες επίσης: Η Kylie Jenner αποκαλύπτει στους θαυμαστές της την ουλή της

https://www.instagram.com/p/CMaXwbBh9hD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης νας τραγουδίστριας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved