Η Charli D' Amelio λάνσαρε τη δική της συλλογή με βραχιόλια

H 16χρονη ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρία κοσμημάτων Pura Vida.

Αν ανήκεις σε εκείνες που αγαπούν την Charli D' Αmelio, σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Το 16χρονο αστέρι που γνωρίσαμε μέσα από το TikTok έχει προσθέσει έναν ακόμη σημαντικό τίτλο στο βιογραφικό της. Η νεαρή star είναι πλέον σχεδιάστρια κοσμημάτων αφού λανσάρει τη δική της συλλογή με βραχιόλια, πάντα σε συνεργασία με το γνωστό brand κοσμημάτων Pura Vida.

H Charli ένωσε τις δυνάμεις της με την Pura Vida και δημιούργησαν ένα αποκλειστικό πακέτο πολύχρωμων βραχιολιών. Το bracelet pack ονομάζεται "Charli D'amelio" και αποτελείται από πέντε cool βραχιόλια. Eίναι διαθέσιμo αυτή τη στιγμή προς πώληση στην επίσημη ιστοσελίδα της Pura Vida και το κόστος του ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα συγκεκριμένα βραχιόλια αποτελούν ιδανική πρόταση για τα ανοιξιάτικα looks σου αφού θα προσθέσουν χρώμα και ακαταμάχητο στυλ. Μπορείς επίσης να τα αγοράσεις ως δώρο σε κάποια φίλη σου που γιορτάζει μιας και τα μαγαζιά παραμένουν για την ώρα κλειστά.

Η αγαπημένη μας Charli γιορτάζει το νέο της collab με ένα νέο challenge. Πριν λίγες ημέρες η διάσημη TikToker κάλεσε τους ακόλουθούς της να ανεβάσουν το δικό τους βίντεο με το hashtag #ShowUsYourHappy και να μοιραστούν πράγματα που τους φέρνουν χαρά όπως ένα χόμπι που τους κάνει να χαμογελούν.

Δες επίσης: 5 φορές που η Kaia Gerber απέδειξε ότι είναι το fashion icon μας

vraxiolia

The Charli D' Amelio pack www.puravidabracelets.com

https://www.instagram.com/p/CMFiuYbl9a0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CMIHSx1l7vf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την υπέροχη αυτή συνεργασία.

Πηγή φωτογραφιών: @charliedamelio



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved