5 τρόποι για να φορέσεις επιτυχώς τα χρωματιστά κολάν αυτή τη σεζόν

Οι πιο πετυχημένοι ενδυματολογικοί συνδυασμοί.

Δεν υπάρχει κοπέλα που να μην έχει το λιγότερο 2-3 κολάν στην γκαρνταρόμπα της. Είναι άνετα, κομψά και ευκολοφόρετα ενώ αποτελούν ιδανική επιλογή για τον περίπατο, το γυμναστήριο και όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, κάθε χρόνο νέες τάσεις έρχονται στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να αντικρίζουμε πολλά διαφορετικά fashion trends. Τις τελευταίες σεζόν τα χρωματιστά κολάν έχουν την τιμητική τους και δεν είναι λίγες εκείνες που τα επιλέγουν για τις καθημερινές εμφανίσεις τους. Κολάν από lycra σε έντονα, εντυπωσιακά χρώματα, με μοτίβα ή σχέδια που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τα animal print έχουν αποκτήσει κι αυτά το δικό τους κοινό με ολοένα και περισσότερα κορίτσια να τα εντάσσουν επιτυχώς στα looks τους.

Διανύουμε επίσημα τον πρώτο μήνα της Άνοιξης γι' αυτό οφείλουμε να βάλουμε χρώμα στα outfits μας. Μην ξεχνάς πως το ντύσιμό μας επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία μας. Τα coloured leggings είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσεις pop διάθεση στις εμφανίσεις σου και να ντυθείς σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Ας δούμε όμως τώρα πώς μπορείς να τα ταιριάξεις σωστά με τα ρούχα σου για να φτιάξεις υπέροχα σύνολα.

1) Χρωματιστό κολάν+ μαύρο cropped φούτερ στον περίπατο.

2) Χρωματιστό κολάν+ t-shirt για all day εμφανίσεις.

3) Χρωματιστό κολάν+ αθλητικό μπουστάκι+ ζακέτα στο γυμναστήριο.

4) Χρωματιστό κολάν+ πουλόβερ σε μια έξοδο με φίλους.

5) Χρωματιστό κολάν+ οversized hoodie σε μια βραδινή βόλτα.

Δες επίσης: Δεν έχεις κακάο; Δες πώς θα φτιάξεις την πιο λαχταριστή ζεστή σοκολάτα (vid)

https://www.instagram.com/p/CMAhMUlHEAF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @vlachouin



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved